Jennifer Aniston i John Mayer u vezi su bili 2 godine, od 2008. do 2010. godine.

Galerija


Prije dva dana holivudska miljenica Jennifer Aniston navršila je 50 godina.

Vezani članci Jennifer Aniston, Brad Pitt Oglasili se najbliži prijatelji para za čiju pomirbu navija cijeli svijet i potvrdili brojna nagađanja Brad Pitt i Angelina Jolie Angelina Jolie napokon se oglasila o susretu para kojem je razorila brak, evo kako je reagirala

Na prvi pogled to nikako ne bismo mogli zaključiti, jer se Jen može pohvaliti boljim izgledom i tjelesnom formom od brojnih mlađih kolegica. No, od godina ne možemo pobjeći.

Kako i priliči svjetski poznatoj glumici, Jennifer je okrugli rođendan obilježila velikom zabavom na kojoj se pojavio i njezin bivši suprug Brad Pitt s kojim je bila godinama pa sve do 2005. godine kada ju je prevario s fatalnom Angelinom Jolie, a potom i ostavio.

Njezin također bivši suprug Justin Theroux nije bio među uzvanicima, ali je to bio glazbenik John Mayer s kojim je Jennifer također imala strastvenu vezu.

Njihova je trajala od 2008. do 2010. godine, a kako se dugo šuškalo, navodno je prekinuta zbog njegovih brojnih nevjera kojima joj je "zločesti holivudski dečko" slomio srce.

John je ispod holivudskih brda poznat kao okorjeli zavodnik i slamatelj ženskih srca, a u njegovom su se krevetu našle i brojne druge slavne dame, poput Taylor Swift, Katy Perry, Renée Zellweger, Jessice Simpson, Jennifer Love Hewit, a navodno i Kim Kardashian.

Iako bivši par nije fotografiran zajedno godinama, čini se kako su ostali u prijateljskim odnosima. Što se tiče Brada, prema izjavama očevidaca, on se kratko pojavio na zabavi, izljubio slavljenicu, popričao s ostalim kolegama te je zatim otišao kući.

"Nema zle krvi među njima. Došao ju je podržati, a oboje planiraju ostati u prijateljskim odnosima do kraja života. Bili su si velika podrška u teškim trenucima, no nema govora o pomirenju", otkrio je dobro upućeni izvor za The Daily Mail.

Zadnja žena s kojom se povezivalo Johna bila je pjevačica Halsey, a bilo je to u prosincu 2018. godine, no radilo se samo o privlačenju medijske pažnje u poslovne svrhe.