Flavio Briatore je u vezi s modelom Marijom Ludovico Campano, a prije nje je ljubio 20-godišnju studenticu prava Benadettu Bosi.

Galerija


Talijanski multimilijunaš Flavio Briatore (70) poznat je po vezama s brojnim mlađahnim ljepoticama, a sada ima novu s kojom je na odmoru. 

Vezani članci Heidi Klum Tom (Foto: Profimedia) Za nju pričaju kako nema sreće u ljubavi, ali ovaj njemački top-model ne skida ruke sa 16 godina mlađeg! Slika nije dostupna Tako se da: Ljetne igre s 30 godina mlađom suprugom!

Flavio je na Sardiniji s modelom Marijom Ludovico Campano (24), piše talijanski Vanity Fair. Par se upoznao na večeri u ljetovalištu Porto Cervo na sjeveru Sardinije i zaljubio na prvi pogled. Otada su nerazdvojni, a viđeni su kako provode vrijeme na Briatorijevoj luksuznoj jahti. 

Prema pisanju Vanity Faira, Maria je završila školu za modni dizajn Istituto Marangoni u Milanu i pokrenula svoj brend kupaćih kostima. Na Instagramu privlači pažnju golišavim fotografijama i ima više od 35.000 pratitelja. 

Inače, prije nje je Flavio bio u vezi s 20-godišnjom studenticom prava Benadettom Bosi. Njihova ljubav je otkrivena u studenom prošle godine, a upoznali su se na modnoj reviji u Milanu. Ipak, njihova romansa nije dugo potrajala. 

U prošlosti je Briatore ljubio Naomi Campbell i Heidi Klum, s kojom ima i 15-godišnju kćer Leni. Talijanski tajkun se 2018. razveo od Elisabette Gregoraci nakon devet godina braka, a zajedno su dobili i sina Falca.

Milijarder ni ovoga ljeta nije zaobišao Hrvatsku, uhvatili ga u šetnji Dubrovnikom u koji je uplovio na luksuznoj jahti