Monika Kravić rastala se od supruga Marija Mamića 2017. godine, a sada ljubi zagrebačkog odvjetnika Frana Olujića.

Galerija


Bivša voditeljica Monika Kravić ponovno je sretno zaljubljena.

Vezani članci Zdravko Mamić (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Okrivljeni odbacili optužbe za izvlačenje novca iz Dinama: Prvooptuženom Zdravku Mamiću, bjeguncu od hrvatskog pravosuđa, sudi se u odsutnosti Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Monika Kravić još je jednom dokazala kako blista nakon razvoda od Mamićeva sina

Gradskim kuloarima nedavno su počele kružiti priče kako Monika Kravić ljubi uglednog zagrebačkog odvjetnika Frana Olujića, sina odvjetnika Željka Olujića, a portal Cover Style sada je potvrdio takve navode.

Navodno je par zajedno od prošle jeseni, a u posljednje se vrijeme sve manje skrivaju. Tako su prije dva tjedna viđeni na romantičnoj večeri u jednom poznatom zagrebačkom restoranu.

Podsjetimo, Monika je bila jedno od najomiljenijih i najljepših lica televizijskih ekrana, no nakon što se 2003. godine udala za sina Zdravka Mamića, Marija Mamića, u potpunosti se povukla iz javnosti te posvetila obiteljskom životu.

Bivši bračni par ima dvoje djece, a za razvod se saznalo 2017. godine. Iako nema službene potvrde, dugo se šuškalo kako su se razveli zbog Tije Jurčić, koja je sadašnja Marijeva supruga.

Monika se ni od razvoda nije prečesto pojavljivala u javnosti, no nedavno je zablistala na izboru za Pjesmu godine, pa se čini da joj ljubav itekako godi. 

Djevojčica iz ''Obitelji Addams'' nedavno je napunila 40 godina, pogledajte kako danas izgleda