Monica Bellucci jedna od najljepših žena svijeta i aktualna Bondova djevojka u filmu 'Spectre'. Ni najmanje se ne plaši menopauze, čak što više, veselio joj se.


Monica Bellucci talentirana glumica i jedna od najljepših žena na svijetu, nikada nije okolišala s odgovorima na pitanja. Uvijek odgovara vrlo direktno i na najintimnija pitanja. Monica zagovara prirodno i dostojanstveno starenje bez estetskih zahvata, a nije ni poklonica trenda mršavosti jer smatra kako žena mora imati obline na pravim mjestima.

Vezani članci Britt Ekland Bila je jedna od najljepših Bondovih djevojaka, a onda je postala žrtva eksperimenta koji ju je unakazio i umalo joj uništio život Slika nije dostupna 'Radije bi razrezao vene nego ponovno bio Bond'

Bellucci je nedavno napunila 51 godinu i kaže kako osjeća da je menopauza vrlo blizu. I dok se neke žene užasavaju same pomisli na to, Monica je spremna prigrliti novo stanje.

Ona je jedna od najljepših žena na svijetu: 'Ne mislim da je mršavo lijepo'

'Menopauza je prirodno stanje, a ne bolest', rekla je Monica za 'Daily Mail'. 'U redu, tijelo će malo divljati prvih nekoliko mjeseci ili čak godinu, ali nakon toga će sve biti super'. Glumica tvrdi kako će koristiti samo prirodne hormone ako to bude potrebno, jer kako kaže, prije četiri godine je rodila i dojila godinu dana.

Druge žene srame se svojih godina - Njoj su pomogle da uđe u povijest

Našalila se kako će od poroda krenuti tavno u menopauzu, a da to neće ni osjetiti.

Ipak na jednu stvar nije spremna, a to su sijede vlasi. 'Ako moram biti sijeda na filmu, to je u redu, ali u privatnom životu nikako',

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook