Dobila priznanje

Druge žene srame se svojih godina - Njoj su pomogle da uđe u povijest

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Talijanska glumica ušla je u povijest - evo zašto!

Bond-manija se vratila nakon što je najavljena iduća avantura špijuna, nježnog zaštitnika grube vanjštine, pod nazivom 'Spectre', a većina očiju na press konferenciji u četvrtak u studijima Pinewood u Buckinghamshireu bila uprta u jednu od dviju Bondovih djevojaka, talijansku glumicu Monicu Bellucci.

Pogledaj i ovo Aaron Taylor-Johnson "prošao je kroz hrpu testova" Bivši James Bond otkrio što iskreno misli o potencijalnom nasljedniku: "Podržat ću ga ako..."

Sergej Trifunović: 'Monica Bellucci me išamarala kao nitko do sad'

Daily Mail piše da talijanska sirena ovom ulogom ulazi u povijest kultne priče o svemogućem špijunu. Naime, Bellucci (50) je i službeno postala najstarija Bondova djevojka. Titulu je dosad držala Honor Blackman koja je ulogu Pussy Galore u Goldfingeru odglumila još 1964., u godini kada je Bellucci rođena. Blackman je tada imala 39 godina.

Mediji ne štede riječi pohvale za izgled zanosne dugokose crnke koja je pozornost plijenila u crveno crnoj dizajnerskoj haljini dvojca Dolce & Gabbana za koje još uvijek radi reklamne kampanje te se pitaju zašto nije ranije angažirana kao djevojka agenta 007. No i na to pitanje postoji odgovor: ulogu Bondove djevojke u filmu 'Sutra nikad ne umire' iz 1997. pred nosom joj je tada ugrabila 'očajna kućanica', glumica Terri Hatcher.

'James Bond je muškarac iz snova, zaštitnik, istodobno je opasan, tajnovit i seksi, a usto i savršen engleski džentlmen', izjavila je Bellucci koja će u filmu utjeloviti Luciju Sciarru. (HINA)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene