golupčići

Miljenika žena nemamo često priliku vidjeti u društvu naše glumice, a sudeći po novoj fotki par je zaljubljeniji no ikada

Momčilo Otašević Momčilo Otašević DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 3 Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 4 +0 Momčilo Otašević Galerija

Momčilo Otašević i Jelena Perčin zajedno su od 2018. godine, a no rijetke su prilike kada ih možemo vidjeti zajedno u javnosti.

Na hrvatskoj premijeri komedije Danisa Tanovića “Deset u pola” u zagrebačkom Kinu SC pojavila su se brojna poznata lica, a među njima su bili glumci Momčilo Otašević i Jelena Perčin. Slavni glumački par zajedno je pozirao fotografima, a iako ih rijetko imamo priliku vidjeti u paru, čini se kako im to ovoga puta nije smetalo.

Pogledaj i ovo Jelena Perčin - 1 ''Neko kamenje ostaje...'' Jelena Perčin otkrila u kakvom je odnosu ostala s Momčilom, rana od rastave još je svježa: ''Smeta mi...''

Momčilo Otašević hrvatskoj se publici predstavio u brojnim domaćim serijama, a imamo ga priliku gledati i u novim epizodama "Dar Mara". U popularnoj humorističnoj seriji Nove TV utjelovilo je policajca Nina, a u nedavnom intervjuu za DNEVNIK.hr komentirao je detalje sa snimanja, ali i iz svog privatnog života.

Momčilo je na snimanju jedne serije u kojoj je glumio upoznao i svoju suprugu, glumicu Jelenu Perčin.

Ljubav između njih dvoje planula je na setu serije "Zora dubrovačka", a vjenčali su se 2018. godine i skupa imaju dvoje djece. Glumac nam je prepričao kako je započela njihova ljubavna priča.

"To je izgledalo da ni sami nismo znali što se zbiva, tako da smo skrivali praktično i od sebe samih, a ne od kolega. Iz velikog prijateljstva se rodila ljubav, i mogu vam reći da je to jako lijep put. Otkrili smo kolegama nakon mjesec-dva", prisjetio se Otašević.

O braku s Jelenom govorio je i u zabavnom serijalu DNEVNIK.HR-a "Fakap", u kojem je prepričao i neke njihove svađe.

„U principu, otkrio sam neke duhovite stvari koje često zajedno pričamo tako da će se sigurno nasmijati", kazao je Momčilo nakon to je priznao da Jelena još nije pogledala emisiju.

Otkrio nam je i što supruga misli o njegovu statusu miljenika žena i je li možda ljubomorna, ali i oslovljavaju li ga tako i u rodnoj Crnoj Gori.

"Naravno da nije ljubomorna, a i nema tu ništa zbog čega bi neko mogao bit ljubomoran. A u Crnoj Gori sam: 'Evo ga onaj naš glumac' i to mi se sviđa" zaključio je Momčilo.

Hrvatska premijera filma "Deset u pola" na kojoj su zajedno snimljeni crnogorski miljenik žena i naša glumica održana je u sklopu Zagreb Film Festivala. “Ovaj film je topla ljudska priča, priča o prijateljstvu, priča o Sarajevu. On vraća osmijeh na lice i - vraća publiku u kina”, rekao je producent filma Jovan Marjanović. U punom Kinu SC, publika je velikim aplauzom nagradila filmsku ekipu: redatelja i scenaristu Danisa Tanovića, scenaristu Nikolu Kuprešanina, glumicu Anju Matković, glumce Branka Đurića, Izudina Bajrovića, Kerima Čutunu, Gorana Navojca, Almira Palatu, Ediba Ahmetaševića, direktora fotografije Damira Šagolja i producenta Jovana Marjanovića.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 6 Petar Grašo +0 Petar Grašo - 5 Celebrity Pojavila se nova fotka Hane i Graše, dok su neki fanovi oduševljeni, drugi pjevaču zamjeraju jednu stvar

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Škaričić Film Mare - Marija Škaričić i Goran Navojec - 4 Goran Navojec i Marija Škaričić (Ivo Cagalj/PIXSELL) Goran Navojec +0 Goran Navojec (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Celebrity Slavni domaći par rijetko vidimo zajedno u javnosti, a glumica je sada zablistala u bijeloj haljini uz svoju bolju polovicu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene