Momčilo Otašević je na pulski filmski festival stigao u pratnji roditelja, a brojni pratitelji poručili su mu da je divan sin.

Galerija


Poznati glumac Momčilo Otašević (31) nikada nije skrivao da mu je obitelj najvažnija u životu, a to je još jednom dokazao i to na filmskom festivalu u Puli. Ondje je stigao u pratnji svojih roditelja, a o svemu se pohvalio na Instagramu.

Vezani članci Momčilo Otašević - 2 Momčilo Otašević raznježio sve rijetkom fotografijom s kćerkicom Mašom: "Predivni tata i njegova princeza" Vladimir Posavec Tušek i Momčilo Otašević Vladimir Posavec Tušek o ulozi Nikole Tesle i reakciji svoga sina: ''Rekao je - super, ovdje ne psuješ!'

"Ono kad izvedem roditelje na Pula film festival", napisao je u opisu fotografije, a u komentarima su mu brojni pratitelji poručili da je baš divan sin.

Otašević, koji je poznat po ulogama u serijama "Dar Mar", "Kud puklo da puklo", "Drugo ime ljubavi" i brojnim drugima, inače ima dvoje djece s devet godina starijom suprugom, glumicom Jelenom Perčin. Rijetko objavljuje fotke s njima, no kada to učini oduševi cijeli niz svojih fanova.

Inače, Otašević je u braku s Perčin od 2018., a upoznali su se na setu serije "Zora dubrovačka". Jelena je priznala da ju je osvojio čim je progovorio.

"To je taj njegov nevjerojatan karakter, toliko je pozitivan, nema u sebi agresije. Čovjek ne može doći s njim u konflikt, ja se s njim ne mogu posvađati. To je divno. Čak i kad me iznervira, ta njegova vedrina toliko je zarazna da se ne mogu ljutiti na njega. Mi se nikada nismo posvađali", ispričala je svojedobno.

Jelena iza sebe ima brak s Kristijanom Babićem, koji je trajao od 2008. do 2011., i u njemu je dobila kćer Lotu (11).

Mate i Katarina Rimac priredili svadbenu feštu za pamćenje, pogledajte raskošnu vjenčanicu u kojoj je mladenka zablistala!

Skinula se u svileno donje rublje i još jednom pokazala da izgledom može posramiti i upola mlađe kolegice!