provod u puli

Momčilo Otašević se na crvenom tepihu pojavio u najdražem društvu, nema tko mu nije poručio da je baš divan

Momčilo Otašević i Jelena Otašević Momčilo Otašević i Jelena Otašević DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević i Jelena Otašević Momčilo Otašević Momčilo Otašević +0 Momčilo Otašević Galerija

Momčilo Otašević je na pulski filmski festival stigao u pratnji roditelja, a brojni pratitelji poručili su mu da je divan sin.

Poznati glumac Momčilo Otašević (31) nikada nije skrivao da mu je obitelj najvažnija u životu, a to je još jednom dokazao i to na filmskom festivalu u Puli. Ondje je stigao u pratnji svojih roditelja, a o svemu se pohvalio na Instagramu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Momčilo Otašević - 3 ne obraća pažnju! Momčilo Otašević komentirao različite medijske napise o sebi: "Samo odmahnem rukom!"

"Ono kad izvedem roditelje na Pula film festival", napisao je u opisu fotografije, a u komentarima su mu brojni pratitelji poručili da je baš divan sin.

Otašević, koji je poznat po ulogama u serijama "Dar Mar", "Kud puklo da puklo", "Drugo ime ljubavi" i brojnim drugima, inače ima dvoje djece s devet godina starijom suprugom, glumicom Jelenom Perčin. Rijetko objavljuje fotke s njima, no kada to učini oduševi cijeli niz svojih fanova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom)

Inače, Otašević je u braku s Perčin od 2018., a upoznali su se na setu serije "Zora dubrovačka". Jelena je priznala da ju je osvojio čim je progovorio.

"To je taj njegov nevjerojatan karakter, toliko je pozitivan, nema u sebi agresije. Čovjek ne može doći s njim u konflikt, ja se s njim ne mogu posvađati. To je divno. Čak i kad me iznervira, ta njegova vedrina toliko je zarazna da se ne mogu ljutiti na njega. Mi se nikada nismo posvađali", ispričala je svojedobno.

Jelena iza sebe ima brak s Kristijanom Babićem, koji je trajao od 2008. do 2011., i u njemu je dobila kćer Lotu (11).

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) +1 Helena Christensen (Foto: Instagram) Celebrity Skinula se u svileno donje rublje i još jednom pokazala da izgledom može posramiti i upola mlađe kolegice!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene