20-godišnji Josip Brekalo debi s Vatrenima imao je tijekom nedavne utakmice sa Španjolskom.

Galerija


Mladog napadača već slijede brojne obožavateljice na Instagramu.

Vezani članci Ante Rebić (Foto: Instagram) Volite Antu Rebića još od Svjetskog prvenstva? Nakon ove fotke voljet ćete ga još više! Vatreni na početku karijere (Foto: Screenshot Dnevnika Nove TV) Vatreni su danas na vrhu svijeta, a ovako su pričali na početku karijere. Koje su im bile želje, snovi, strahovi...

20-godišnji nogometaš Josip Brekalo debi s Hrvatskom nogometnom reprezentacijom imao je tijekom nedavno igrane utakmice protiv Španjolske na zagrebačkom stadionu Maksimir.

Osim što mladom napadaču njemačkog nogometnog kluba Wolfsburg ide odlično na poslovnom planu,čini se da bi mu moglo jednako tako krenuti i na privatnom jer je privukao itekakvu pozornost pripadnica ljepšeg spola.

Josipa već sada na Instagramu prati više od 51 tisuće obožavatelja, a svaka fotografija zaradi mnogo lajkova i pozitivnih komentara, posebno one na kojima nogometaš skine majicu.

"Pravi frajer", "Prezgodan si", "Kakav slatkiš", samo su neki od komentara koji se mogu pročitati, a obožavateljice mu redovito poručuju i da je on njihov.

U našoj se galeriji uvjerite kako su Rebić, Lovren, Vrsaljko i Ćaleta-Car dobili opasnu konkurenciju. 

Lijepa Tihana u tajnosti se rastala od supruga koji je istovremeno čekao dijete s drugom

Ljubav svog života izgubio je u stravičnoj nesreći, no sada je spreman za novu ljubav?