24-godišnji nogometaš Ante Rebić nakon Svjetskog nogometnog prvenstva postao je prava zvijezda.

Galerija


24-godišnji nogometaš nakon Svjetskog nogometnog prvenstva postao je prava zvijezda.

Vezani članci Mokre djevojke (Foto: Instagram) Okupale se još jednom prije povratka s mora i objavile mokre prizore Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Lijepa Adriana pozirala s još jednom popularnom Instagram djevojkom, no histeriju izazvala fotkom u badiću

Radi se o mladom Anti Rebiću koji je krenuo na zasluženi godišnji odmor baš kao i većina njegovih suigrača.

I dok je većina ostalih Vatrenih pohrlila u zagrljaje svojim boljim polovicama i djeci, Ante je krenuo na Hvar s prijateljima. "Ante i prijatelji", napisao je nogometaš ispod fotografije na kojoj pozira s prijateljima na brodu i u tipičnim ljetnim radostima.

Ante Rebić (FOTO: Instagram)
Ante Rebić (FOTO: Instagram)

A otkad je njegov majka otkrila kako markantni Imoćanin nema djevojku, vjerujemo kako će velikom djelu njegovih obožavateljica biti lakše kada znaju da se njihova simpatija ipak ne provodi u društvu neke ljepotice ili više njih.

Naime, nakon nedavno održanog Svjetskog prvenstva, Ante i Šime Vrsaljko postali su prave zvijezde među pripadnicama ljepšeg spola koje su doslovno poludjele za njima.

Šime Vrsaljko (Foto: Instagram)
Šime Vrsaljko (Foto: Instagram)

No za razliku od Rebića koji trenutno solira, Šime je od 2017. godine u sretnom braku sa suprugom Matejom s kojom ima i dijete, dok Antino srce još čeka da bude osvojeno.

Drage dame, znate gdje se uputiti!