On sve poriče

Grdović uhićen drugi put u mjesec dana, u jutarnjim satima Mercedesom krivudao cestom u pijanom stanju

Mladen Grdović (Foto: IN Magazin) Mladen Grdović (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović (Foto: IN Magazin) Mladen Grdović, Brankica Grdović (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL) Mladen Grdović (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Mladen Grdović, Brankica Grdović (FOTO: Davorin Visnjic/PIXSELL) +0 Grdović (Foto: In Magazin) - 2 Galerija

Mladena Grdovića policija je uhitila u nedjelju u 11 ujutro nakon što je pod utjecajem od 2.33 promila alkohola krivudao Mercedesom po zadarskom Bulevaru.

Zadarskog pjevača Mladena Grdovića (62) ponovno je uhitila policija zbog vožnje u pijanom stanju, javlja Zadarski.hr.

Pogledaj i ovo Mladen Grdović svi prasnuli u smijeh Osvanuo urnebesan video Mladena Grdovića, pogledajte kako je prepričao ekipi svoj susret s prometnom policijom!

Uhićen je u nedjelju u 11 sati ujutro na zadarskom Bulevaru nakon što je duže vrijeme krivudao Mercedesom. Očevici kažu da je vidno alkoholiziran "malo vozio naprijed, a malo natrag".

Policija je izvijestila da je 62-godišnji vozač zatečen u Mercedesu zadarskih oznaka pod utjecajem od 2.33 promila alkohola. U policijskoj postaji zadržan je do otrježnjenja te je u ponedjeljak uz optužni prijedlog priveden na Prekršajni sud u Zadru i pušten.

U policijskom izvještaju stoji i da je to najveća zabilježena koncentracija alkohola kod vozača tijekom vikenda, a iako su potvrdili incident, pjevač je u telefonskom razgovoru sve porekao.

"Nije to istina, ma kakvi... Niti sam vozio, niti prenoćio u policiji. Sve su to laži. Nisam bio tamo", kazao je Grdović za Zadarski.hr.

Prema evidencijama MUP-a Mladen je u posljednjih 15 godina nanizao oko 70 prometnih prekršaja, većinom pod utjecajem alkohola, a ovo mu je i drugi put da je rekorder po broju promila u policijskoj akciji "Vikend" kojom se kontroliraju vozači. Po dosadašnjoj bi evidenciji trebao imati više od devet kaznenih bodova zbog čega bi mu se trebala trajno oduzeti vozačka dozvola, on i dalje vozi.

Grdoviću je ovo i drugi put u nešto više od mjesec dana da ga privela policija.

Krajem listopada je uhićen zbog nasilja nad bivšom suprugom Brankicom, od koje se razveo u kolovozu ove godine. U alkoholiziranom stanju i bez cipela u ranim jutarnjim satima došao je pred stan bivše supruge i uputio joj pogrdne riječi. Policija ga je nedugo nakon toga uhitila i nakon što se otrijeznio, privela ga na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru uz optužni prijedlog iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Sud mu je u konačnici odredio mjeru zabrane prilaska Brankici.

Mladenu je 13. svibnja određena mjera opreza zabrane približavanja na udaljenosti manjoj od 30 metara, uspostavljanja i održavanja veze s Brankicom u skladu već spomenutog Zakona, nakon što se također pojavio na njezinoj adresi kada je htio nasilno ući u stan. 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 6 Indira Levak - 7 Indira Levak - 1 Indira Levak - 2 +2 Indira Levak - 3 Celebrity Borba dekoltea može završiti, Indira je pobjednica! Shvatit ćete o čemu pričamo kad vidite ove fotografije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene