Mladen Grdović u utorak je priveden jer je verbalno napao suprugu Brankicu i njezinu prijateljicu.

Galerija


Mladen Grdović priveden je u utorak jer je u Ulici Matije Gupca u Zadru verbalno napao suprugu Brankicu i njezinu prijateljicu.

O cijelom slučaju oglasio se i glasnogovornik Općinskog suda u Zadru Denis Klarendić.

''Nemam neposrednih informacija o djelu koje se dogodilo tada, ali svakako znam da je sud zaprimio optužni prijedlog u odnosu na okrivljenog Mladena Grdovića zbog kršenja dvaju zakona. To je zakon o zaštiti od nasilja u obitelji i Zakon o prekršajnom protiv javnog reda i mira. Automatski je zatražena mjera zadržavanja, koju sud nije usvojio, pa je Grdović pušten na slobodu'', rekao je Klarendić okupljenim novinarima. 

Klarendić je potvrdio da je Grdović suprugu i još jednu osobu verbalno vrijeđao, čime se narušava dostojanstvo i dolazi do osjećaja uznemiravanja. Misli i da je čak optužni prijedlog usmjeren na takvu točku Kaznenog zakona.

Kako je objasnio, pretpostavlja da Grdović nije zadržan jer je sud zaključio da te okolnosti ne postoje i, kako je dodao, pretpostavlja zbog težine djela koja ne upućuju da bi se takvo nešto moglo ponoviti. Kako je objasnio, zadržavanje se inače traži kao mjera da se takav čin eventualno ne ponovi, zbog eventualnog utjecaja na svjedoke i slično.

''Mislim da je čak i optužni prijedlog usmjeren na takvu točku kaznenog zakona. Sud je uzeo iskaz od okrivljenika i u tom će smjeru zakazati raspravu i ispitati okolnosti. S obzirom na to da Grdoviću ovo nije prvi put, predložena je i zatvorska kazna u trajanju od 15 dana zbog bojazni od ponavljanja djela'', objasnio je Klarendić i dodao da je pjevač bio u alkoholiziranom stanju te je nakon bolnice dovezen u policijsku postaju.  

Mladen Grdović opet priveden: U Zadru napao suprugu Brankicu i njezinu prijateljicu

Brojni skandali Mladena Grdovića: Pijanstvo, obiteljsko nasilje, tučnjave, prometne nezgode…

Koji sretnik! 43-godišnja supruga slavnog glumca privlačila poglede u kupaćem kostimu