Vodi i suprugu!

Mladen Grdović odlazi u Rusiju bodriti Vatrene: ''Moram ići, nosim i gitaru, ako pobijedimo, pjevat ću!

Mladen Grdović (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Mladen Grdović (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Hrvatska nogometna reprezentacija (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Galerija

Mladen Grdović uzbuđen je zbog Svjetskog nogometnog prvenstva, a progovorio je i o svojoj supruzi Brankici.

Mladen Grdović namjerava ovih dana krenuti za Rusiju kako bi bodrio naše Vatrene. ''Idem u Rusiju, u Soči. Želim tamo doći s gitarom. Ako pobijedimo, pjevat ću, a ako izgubimo, neću. Moram ići, već se radi viza'', kazao je Mladen Grdović za Slobodnu Dalmaciju.

Pogledaj i ovo Adriana Đurđević (Foto: Instagram) ''Ponosni na vas'' Pravnica Adriana pronašla je način da utješi našeg reprezentativca Duju: ''Moje zlato''

Grdović je ponosan što naši nogometaši u Rusiji pjevaju njegove pjesme, a s dečkima se čuo i nakon utakmice s Danskom, kada su mu plakali na telefon te pjevali njegove pjesme uglas. Također je sretan što reprezentaciju čini i nekoliko Zadrana pa tako ističe kako posebno voli Subašića, Vrsaljka, Modrića i Livakovića.

Hrvatska nogometna reprezentacija (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Hrvatska nogometna reprezentacija (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL)

Iako se u medijima često spominje kako Mladen ima bračnih problema, Grdović to opet opovrgava. ''Neki dan pjevao sam za kćer svojeg prijatelja Dikana Radeljaka, a onda sam išao kući. Branka i ja uspjeli smo pola utakmice pogledati zajedno. Ma sve je dobro, ipak je tu 28 godina. Nema šanse da ću ja s drugom otići. I Branka želi u Rusiju, pa sada pokušavam i njoj srediti vizu'', kazao je Mladen.

Mladen je strastveni ljubitelj nogometa, i priznaje da se uvijek nervira dok gleda utakmice, a posebno kada igra Hajduk, za koji navija.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene