Miss Hrvatske 2017.

Tko će ponijeti titulu najljepše? Tri nove ljepotice u borbi za krunu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Antea Lea Luketa, Helena Matošević i Barbara Josić tri su nove finalistice izbora za Miss Hrvatske.

Karavana ljepote putuje Hrvatskom, a ovaj tjedan timu misica koje će sudjelovati u velikom finalu izbora za Miss Hrvatske pridružile su se tri nove djevojke.

Pogledaj i ovo showbuzz svi joj zavide Luksuzne večere i tretmani ljepote: Ovako izgleda dan najljepše Hrvatice!

Na terasi uz bazen hotela Punta u Vodicama 19. lipnja izabrana je Miss Šibensko-kninske županije 2017. godine. U društvu bivših misica, najljepših Hrvatica, Maje Cvjetković, Ivane Ergović, te Maje Spahije u prekrasnoj atmosferi i savršeno usklađenim vokalnim interpretacijama Đanija Stipaničeva, Marka Škugora i klape Sebenico Antea Lea Luketa ponijela je lentu najljepše. Prva i druga pratilja su Ivana Radić i Adrijana Dujić.

Novoj ljepotici, studentici kineziologije i sutkinji ritmičke gimnastike, krunu je predala prošlogodišnja Miss Šibensko-kninske županije Mihaela Dragutin, a mnogobrojne darove uručili su joj vodička gradonačelnica Nelka Tomić i Maja Vračarić, direktorica Direkcije Miss Hrvatske.

Dva dana poslije, na prvi dan ljeta, u samom srcu Zlatne doline Miss Požeško - slavonske županije postala je Helena Matošević, prva pratilja je Anja Čurčić, a druga pratilja Gabrijela Mišić. Nakon što je ponijela krunu najljepše Helena je imala čast zapaliti ivanjski krijes na opće oduševljenje svih uzvanika na Trgu Sv. Trojstva u Požegi.

Uz ove dvije misice dobili smo i Miss Dijaspore. Žiri Direkcije Miss Hrvatske od svih pristiglih prijava naših djevojaka iz cijelog svijeta, najljepšom su proglasili Barbaru Josić iz Beča čiji roditelji već 30 godina tu žive. Egzotična Barbara ima 18 godina, uz hrvatski govori engleski, španjolski i njemački, vrlo je ambiciozna, a uz svoje poslovne ciljeve velika joj je želja postati Miss Hrvatske.

Hoće li joj se ta želja ostvariti vidjet ćemo krajem rujna u gdje će Angelica Zacchigna predati krunu novoj Miss Hrvatske 2017, a do tada čeka nas još 6 županijskih izbora i 6 novih ljepotica.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene