ljubav cvjeta

Mišo Kovač i supruga Lidija uhvaćeni u trenucima nježnosti, nije im smetalo što cijeli Poljud gleda u njih!

Mišo Kovač Mišo Kovač Ivo Čagalj/Pixsell 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Mišo Kovač Mišo Kovač Mišo Kovač Mišo Kovač, Alen Nižetić In Magazin: Mišo Kovač - 3 Mišo Kovač i Jole Mišo Kovač i Jole Mišo Kovač na Poljudu - 1 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 3 +0 Mišo Kovač Galerija

Mate Mišo Kovač pratio je utakmicu Hajduka i Rijeke iz svečane lože na Poljudu sa suprugom Lidijom koju je cijelo vrijeme držao za ruku.

Finale Hrvatskog nogometnog kupa na Poljudu nije propustio ni veliki navijač Hajduka, legendarni Mate Mišo Kovač.

Pogledaj i ovo Lidija i Mišo Kovač Rijetko je vidimo Pogledajte kako danas izgleda bivša supruga Miše Kovača, rastavila ih je tragedija, a on je pronašao treću sreću s Lidijom!

Pjevač je utakmicu Rijeke i Hajduka pratio iz svečane lože sa suprugom Lidijom koju je cijelo vrijeme držao za ruku. Njih dvoje u braku su od 2002. godine, no izgleda da ljubav još cvjeta. Pored njih je sjedio i Tomislav Madžar, koji je bio savjetnik Kolinde Grabar-Kitarović za vrijeme njezina predsjedničkog mandata.

Mišo je oko vrata imao Hajdukov šal, a uoči utakmice javio se i na Instagramu gdje je pozirao u dresu.

"Spremni za finale kupa! Vidimo se na Poljudu", stoji u opisu fotografije na kojoj nasmijani Mišo drži ruke u zraku.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mišo Kovač Official (@misokovacofficial)

Mišo se, inače, sprema za svoj veliki veliki koncert nakon dvije godine koji će održati na Starom placu u Splitu 5. lipnja. Glasnice je nedavno zagrijavao s Jolom u jednom kafiću u Strožancu pored Splita gdje živi sa suprugom, a video u kojem zajedno pjevaju "Hej živote, što me snađe" odmah je postao hit.

Iza legendarnog pjevača je težak period tijekom kojeg je nekoliko puta hospitaliziran zbog zdravstvenih problema, a zbog zaraze koronavirusom je jedno vrijeme primao i kisik, no izgleda da se sada potpuno oporavio.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos In Magazin: Vlatka Pokos +13 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 1 Nekad i sad Vlatka Pokos pozirala potpuno gola pa iznenadila objavom te fotografije i najavila: "Uskoro stižu nove!"  

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Livaja i Iris Rajčić - 4 Marko Livaja i Iris Rajčić - 2 Marko Livaja i Iris Rajčić - 3 Marko Livaja i Iris Rajčić - 1 +8 Marko Livaja i Iris Rajčić - 6 Celebrity Pogledajte što je Livajina supruga Iris napravila nakon velike pobjede Hajduka, objavila je zanimljiv video iz svlačionice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene