otkrio na čemu radi!

Legendarni Čombe podijelio veliku novost i fotkama obradovao obožavatelje: ''Zabilježite ovo, molim vas!''

Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Galerija

Miraj Grbić na Instagramu je objavio fotografije sa snimanja novog filma u SAD-u gdje živi od 2013. godine.

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić, koji je najpoznatiji po ulozi Čombe u seriji "Lud, zbunjen, normalan", zadnjih godina gradi karijeru u Hollywoodu.

Pogledaj i ovo Miraj Grbić "Svaka čast ljudino" Omiljenog Čombu pogodila sudbina nesretnog mladića pa je odlučio progovoriti: "Ako pomogne barem jednoj osobi, svrha je postignuta"

Miraj je 2013. godine sa suprugom Marijom Omaljev Grbić iz Sarajeva preselio u Los Angeles gdje je već ostvario nekoliko manjih uloga u popularnim američkim serijama poput "S.W.A.T" i "Santa Clarita Diet" te filmskim ostvarenjima od kojih je najzamjetnija bila u blockbusteru "Nemoguća misija: Protokol duh", a možemo ga gledati i u najnovijem, devetom nastavku franšize "Brzi i žestoki", u kojem glumi Rusa.

Sada je na Instagramu otkrio da snima novi film te je podijelio fotografiju sa snimanja.

"Zabilježite ovo, molim vas", napisao je u opisu fotke uz koju je označio film "DYAD".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miraj Grbic (@mirajgrbic)

"Legenda, veliki umjetnik, pozdrav", "Krasan prizor, ali sigurno ne kao Čombe", "Nije maksuzija, ali ne žalim se", pisali su mu obožavatelji u komentarima.

Čombe je prošle godine postao i otac djevojčice Billie koju je supruga Marija rodila u bolnici Cedars-Sinai u Los Angelesu, a par se od tada često na Instagramu hvali svojom mezimicom.

Inače, Miraj i Marija u braku su od 2008. godine, a vjenčali su se nakon tri godine veze. Glumac je u znak ljubavi prema supruzi tetovirao njezino ime iznad srca.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 +3 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Celebrity Samozatajna sestra Petra Graše na vjenčanju je pokušala proći neopaženo, no nije uspjela pobjeći fotografima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene