ma tko bi rekao?

Čombe iz "Lud, zbunjen, normalan" otkrio jedan iznenađujući detalj o sebi i usput dobro nasmijao obožavatelje

Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Galerija

Miraj Grbić na svojem je Instagramu otkrio jedan detalj po kojem se privatno uvelike razlikuje od Čombe kojeg glumi u seriji "Lud, zbunjen, normalan".

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić, koji je domaćoj publici najpoznatiji iz serije "Lud, zbunjen, normalan", u svojim pričama na Instagramu je podijelio jedan pomalo iznenađujući detalj o sebi.

Pogledaj i ovo Miraj Grbić - 2 ''skoro mi je ukrao rođendan'' Omiljeni Čombe i lijepa supruga dobili drugo dijete, par je otkrio i ime bebe

Za razliku od legendarnog Čombe koji uživa u ćevapima i pečenoj janjetini, Miraj je vegan, a to je potvrdio smiješnom fotkom koju možete pogledati u našoj galeriji.

Miraj inače zadnjih godina gradi karijeru u Hollyoodu. Sa suprugom Mariom Omaljev Grbić, koja je također glumica, 2013. godine preselio je iz Sarajeva u Los Angeles.

Do sada je već ostvario nekoliko manjih uloga u američkim serijama i holivudskim ostvarenjima, a najzamjetnija je bila u filmu "Nemoguća misija: Protokol duh". Možemo ga gledati i u najnovijem, devetom nastavku franšize "Brzi i žestoki" u kojem glumi Rusa.

Marija i Miraj u braku su od 2008. godine. Vjenčali su se nakon tri godine veze, a glumac je u znak ljubavi prema supruzi tetovirao njezino ime iznad srca.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miraj Grbic (@mirajgrbic)

Svoju obitelj su krajem listopada proširili za još jednog člana, kćerkicu koja je na svijet stigla u losanđeleskoj bolnici Cedars-Sinai i kojoj su odlučili dati ime Billie.

 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović, bivša predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović +1 Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Celebrity Najnovije fotografije Kolinde Grabar-Kitarović izazvale divljenje pratitelja, čini se da je liniju dovela do savršenstva!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene