poznat je spol bebe

Legendarni Čombe i naša lijepa glumica broje sitno do dolaska prinove, ona se javila iz rodilišta i pokazala kako krati vrijeme do poroda

Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Galerija

Maria Omaljev Grbić javila se na svojem Instagramu iz rodilišta u Beverly Hillsu uoči poroda, a u videu je označila i supruga Miraja Grbića.

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić (44), kojeg gledatelji pamte kao omiljenog Čombea iz serije "Lud, zbunjen, normalan", i njegova supruga Marija Omaljev Grbić (38) spremni su za dolazak prinove.

Pogledaj i ovo Miraj Grbić - 2 ''skoro mi je ukrao rođendan'' Omiljeni Čombe i lijepa supruga dobili drugo dijete, par je otkrio i ime bebe

Naša lijepa glumica se u svojim pričama na Instagramu javila iz rodilišta u Beverly Hillsu i otkrila da čeka porod.

"Kad čekaš porod i kao cool si", napisala je uz video u kojem je izvela nekoliko baletnih pokreta.

Par je vijest o trudnoći obznanio na društvenim mrežama početkom svibnja predivnom zajedničkom fotografijom s plaže u Malibuu, gdje žive od 2003. godine, a tada su otkrili i spol bebe.

"Naša djevojčica stiže u listopadu", napisao je tada glumac na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miraj Grbic (@mirajgrbic)

Inače, Marija i Miraj u braku su od 2008. godine i ovo će im biti prvo dijete. Vjenčali su se nakon tri godine veze, a glumac je u znak ljubavi prema supruzi tetovirao njezino ime iznad srca.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Anja Šovagović Despot (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Prepoznajete li ih? Poznati domaći par pred oltar je stao nakon samo nekoliko dana veze, a 35 godina kasnije i dalje su zaljubljeni preko ušiju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene