Pohvalio se

Legendarni Čombe glumi s najvećim holivudskim zvijezdama u jednom od najiščekivanijih filmova godine: "Dobar je osjećaj"

Miraj Grbić Miraj Grbić Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić Miraj Grbić Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Miraj Grbić Galerija

Miraj Grbić na Instagramu je objavio najavu svojeg novog filma "Babylon" u kojem glumi s Bradom Pittom, Margot Robbie, Olivijom Wilde te drugim holivudskim zvijezdama.

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić, koji je najpoznatiji kao Čombe iz serije "Lud, zbunjen, normalan", zadnjih godina gradi karijeru u Hollywoodu, a sada se pohvalio novim uspjehom.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 3 no i dalje je zgodan! Mnogima se neće svidjeti ono što Brad Pitt ima na nogama, neki ovaj komad obuće obožavaju, drugi ih ne mogu smisliti!

Miraj je u pričama na svojem profilu na Instagramu objavio najavu filma "Babylon" uz koju je napisao: "Dobar je osjećaj biti dio ovog remek djela."

Radi se o jednom od najiščekivanijih filmova godine u kojem, osim Miraja, uloge imaju i Brad Pitt, Margot Robbie, Olivia Wilde, Tobey Maguire i još neki poznati holivudski glumci. Izlazak filma najavljen je za Božić ove godine.

Inače, otkako je 2013. godine sa suprugom Marijom Omaljev Grbić iz Sarajeva preselio u Los Angeles Miraj je već ostvario nekoliko manjih uloga u popularnim američkim serijama poput "S.W.A.T" i "Santa Clarita Diet" te filmskim ostvarenjima od kojih je najzamjetnija bila u blockbusteru "Nemoguća misija: Protokol duh", a možemo ga gledati i u najnovijem, devetom nastavku franšize "Brzi i žestoki", u kojem glumi Rusa. Nedavno je na Instagramu otkrio i da snima film "DYAD".

Glumac je prošle godine postao i otac djevojčice Billie koju je supruga Marija rodila u bolnici Cedars-Sinai u Los Angelesu, a par se od tada često na Instagramu hvali svojom mezimicom.

Miraj i Marija u braku su od 2008. godine, a vjenčali su se nakon tri godine veze. Glumac je u znak ljubavi prema supruzi tetovirao njezino ime iznad srca.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga +24 Matija Cvek i Jelena Rozga Celebrity Jeleni Rozgi ovakav osmijeh može izmamiti samo jedan frajer, u njegovu društvu baš uvijek posebno blista!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić +7 Maja Bajamić Celebrity Atraktivna Splićanka počastila prizorom kakvim se od nje nitko nije nadao, no čini se da je zbog toga kasnije požalila

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene