važan trenutak

Kćerkica legendarnog Čombe izgovorila svoju prvu riječ, ponosna mama objavila je video koji je sve rastopio!

Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Galerija

Supruga Miraja Grbića, Marija Omaljav Grbić, na Instagramu je objavila presladak video njihove kćerkice Billie, koja je počela govoriti.

Legendarni Čombe iz serije "Lud, zbunjen, normalan", glumac Miraj Grbić, i njegova supruga Marija Omaljev Grbić uživaju u ulozi roditelja.

Pogledaj i ovo Miraj Grbić - 2 ''skoro mi je ukrao rođendan'' Omiljeni Čombe i lijepa supruga dobili drugo dijete, par je otkrio i ime bebe

Par je u listopadu prošle godine dobio kćer, koju su nazvali Billie, a Marija se sada na Instagramu pohvalila njezinim prvim riječima.

"Mama", napisala je u opisu preslatkog videa u kojem Billie izgovara tu riječ i koji je sve rastopio.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mara Omaljev (@maraomaljev)

"Ljubavi, već", među prvima je komentirala supruga Edina Džeke, Amra Džeko. "Predivna je", "Kako je slatka", "Već prva riječ?", "Lutkica", "Bravo Billie", još su neki od brojnih komentara ispod videa.

Marija na društvenim mrežama bilježi svaki važan trenutak u životu kćerkice, pa se tako nedavno pohvalila i kako su joj narasli prvi zubići.

Marija i Miraj u braku su od 2008. godine, vjenčali su se nakon tri godine veze, a glumac je u znak ljubavi prema supruzi tetovirao njezino ime iznad srca. Billie je njihovo prvo dijete, a Marija je kćer rodila u losanđeleskoj bolnici Cedars-Sinai.

Par se 2013. godine preselio iz Sarajeva u Los Angeles, gdje Miraj posljednjih godina gradi karijeru, a jedan od posljednjih filmova koje je snimio je "Bullet Train" u kojem glumi sa slavnim Bradom Pittom i Sandrom Bullock. Objavljen je i službeni trailer uz koji je najavljeno da film u kina stiže 15. srpnja 2022.

Miraj je dosad ostvario nekoliko manjih uloga u popularnim američkim serijama, kao što su "S.W.A.T" i "Santa Clarita Diet" te filmskim ostvarenjima, od kojih je najzamjetnija bila u blockbusteru "Nemoguća misija: Protokol duh", a možemo ga gledati i u najnovijem, devetom nastavku franšize "Brzi i žestoki", u kojem glumi Rusa.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović - 1 Zoran Milanović - 3 Zoran Milanović - 8 Zoran Milanović - 7 +6 Zoran Milanović - 6 Zanimljivosti Dobro raspoloženi Milanović plazio jezik i pravio grimase, ovakvoga ga još nismo vidjeli!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 4 Mia Negovetić - 2 Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić - 5 +3 Mia Negovetić Celebrity Mia Negovetić pokazala trbuh u mini topiću, ovim zadnjim izdanjem dala je do znanja da je daleko od djevojčice koju pamtimo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene