Pripadnici domaće glazbene scene ovih se dana opraštaju od Borisa Šuputa, oca Maje Šuput i glazbenog menadžera koji je od brojnih nepoznatih glazbenika stvorio zvijezde.

Galerija


Pripadnike domaće estrade rastužila je vijest o smrti Borisa Šuputa, oca Maje Šuput i jednog od najomiljenijih menadžera koji je od brojnih poznatih i nepoznatih glazbenika stvorio zvijezde.

Vezani članci Maja Šuput (Foto: Nova TV) Šuput se vratila na Instagram i ganula fanove objavom: ''Sada imam dva anđela koji me čuvaju'' Maja Šuput i Boris Šuput (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Maju Šuput zadesila golema tuga: ''Najveći heroj u ovoj priči je moja mama Danica''

A među njima je i Minea, koja mu je porukom na društvenoj mreži odala dirljivu posvetu.

''Bio si poseban, drugačiji, pun veselja i optimizma. Držao si me k'o kap vode na dlanu i brinuo o meni kao da sam ti vlastita kći... Od prvoga trenutka vjerovao si u mene i nikome nisi dao da pomisli drugačije. Volio si moj osmijeh i puno puta mi znao reći da ga nikada ne smijem skinuti s lica jer je taj osmijeh moj zaštitni znak... Puno sam se smijala s tobom i zbog tebe! Ušetao si mi u srce davne 95-e i nikada nećeš izaći! Hvala ti za sve, dragi Borise'', napisala je.

Boris, koji je bio i menadžer Jasmina Stavrosa, Miše Kovača, Zlatka Pejakovića, Danijela Popovića, krajem 2002. doživio je tešku prometnu nesreću od koje se nikad nije potpuno oporavio.

Vijest o njegovoj smrti Maja je objavila na društvenoj mreži. 

''Ljubav je ljubav. Pogotovo ova kćeri i oca. Rekla bi ti mirno spavaj, ali u tvom slučaju bi zvučalo kao kazna. Zato tata, uživaj u svojoj slobodi, pleši, pjevaj i čuvaj nas. Volimo te'', napisala je.