Talentiran i šarmantan

Najtraženiji srpski glumac kod nas snimio novi film: Otkrio nam je zašto nema privatnog života i koji dio Hrvatske obožava

Miloš Biković - 1 Miloš Biković - 1 In Magazin 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Miloš Biković - 2 Miloš Biković - 3 Miloš Biković - 1 Miloš Biković - 4 Miloš Biković - 5 Miloš Biković - 6 +0 Miloš Biković - 8 Galerija

Jedan od najtraženijih, ali i najšarmantnijih srpskih glumaca Miloš Biković stao je pred kamere IN magazina i otkrio detalje snimanja drugog nastavka kinohita "Južni vetar" u Hrvatskoj. Biković je priznao zašto obožava ljetovati u Hrvatskoj, kako i u Rusiji uživa status zvijezde te da zbog brojnih obveza privatnog života jednostavno nema.

"Ne smijem ništa o filmu otkriti, ali bit će uzbudljivo. Drugi dio nosi ime 'Ubrzanje', što znači da ne samo da će biti ubrzana i dinamična radnja, nego ćemo i premjestiti naše junake iz njihova standardnog postojanja, stavit ćemo ih u neke nove okolnosti gdje njihov status i novac ne znače ništa. Postoje takve situacije u životu u kojima ti ne pomaže ništa. Ni to što si glava mafije, ni jedan od onih koji drma podzemljem", izjavio je Miloš.

Pogledaj i ovo Miloš Biković - 2 Dobra fešta! Srpski glumac objavio snimku s pomalo razuzdane zabave za rođenje sina, bez posebne glazbe i kidanja majice nije moglo proći!

U filmu će biti prikazane i neke vratolomije, kaskaderske scene poput onih u holivudskim filmovima.

"Nadam se da je vratolomija samo jedan izraz, ali da, imamo dosta kaskaderskih scena", otkrio nam je Miloš.

On što god u filmskom svijetu dotakne pretvara u zlato, očarava publiku svojim ulogama.

"Jako dobro se foliram da znam glumiti, jako dobro skrivam da nisam talentiran, haha", našalio se Miloš.

Iz dosadašnje i više nego uspješne karijere izdvojio bi nekoliko stvari koje su mu bile najvažnije.

"Svakako prvi film 'Montevideo', koji mi je otvorio vrata, koji me učinio poznatim i popularnim u Srbiji i regiji. Onda suradnja s Nikitom Mihalkovim i Bondarchukom, do ovog posljednjeg filma 'Južni vetar', koji je potpuno neočekivan za mene i posljednji film koji je najgledaniji u povijesti ruske kinematografije", otkrio nam je Miloš.

Naime, on uglavnom živi i radi na relaciji Rusija - Srbija.

"Jučer sam stigao iz Moskve, u tijeku su pregovori za dva projekta. Za jedan čekam da se izmijeni scenarij, pa ako bude dobra izmjena, onda ću pristati, ako ne, vratit ću ulogu. Situacija u Rusiji je takva da, hvala Bogu, mogu birati projekte i mogu tražiti da se projekti promijene. To jako laska jer znate da su sve učinili da bi vas imali u projektu", ispričao nam je Miloš.

Ruski jezik stoga mu je u malom prstu.

"Malo mi lošije ide nego hrvatski. Nemam slobodnih dana, to je najveći minus jer privatni život ne postoji", zaključio je glumac.

Miloš ne krije koliko voli posjećivati Hrvatsku. Redovito ljetuje u Istri i Dalmaciji, a ima nekoliko omiljenih skrivenih lokacija.

"Ako kažem koje su, više neće biti skrivene. Ali volim otkrivati nova mjesta, bio sam u Dubrovniku, Splitu, na Hvaru, bio sam u Umagu i u Rovinju. Tamo sam obišao Crveni otok. Sviđa mi se Istra jako, možda više nego Dalmacija, ali možda bih volio obići i Brač pa da vidim tamo", priznao je Miloš. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Razgovor s Mustafom Nadarevićem (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Razgovor s Mustafom Nadarevićem (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Celebrity Posljednji ispraćaj Mustafe Nadarevića bit će onakav kako je on zamislio, imao je samo jednu molbu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene