Čudna usporedba

Krivi porniće za propast vlastitih zaruka!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Miley Cyrus objasnila je kako ona gleda na neuspjeh zaruka s Liamom Hemsworthom.

Poznata pjevačia Miley Cyrus usporedila je muškarce koji gledaju porno filmove s djevojkama koje gledaju romantične filmove te objasnila kako takve situacije ne postoji u stvarnosti.

Pogledaj i ovo Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) Voli i žene i muškarce Varala je glumca za kojim žene uzdišu, a među ostalim i sa sadašnjim dečkom koji ju potiče na dobra djela

Potpuno neprepoznatljiva i gola na naslovnici časopisa!

U intervjuu za 'W' magazin pjevačica je progovorila o propalim zarukama s glumcem Liamom Hemsworthom. 'Dečki gledaju previše pornića. Te djevojke ne postoje, nisu stvarne. To je isto kao kad mi žene gledamo romantične komedije. To su 'ženski pornići' jer takvi frajeri ne postoje', objasnila je Miley.

Pjevačica je otkrila kako se dečki uglavnom previše trude oko nje, a njoj ne treba netko tko će je impresionirati već netko s kim će moći biti opuštena.

Podsjećamo, slavna pjevačica pozirala je za naslovnicu 'W' magazina, a fotografijama se pohvalila i na svom Instagram profilu. Brojni obožavatelji zaključili su kako je neprepoznatljiva na fotografijama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene