Ne brinu je komentari

FOTO Potpuno neprepoznatljiva i gola na naslovnici časopisa!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Miley Cyrus ponovno je izazvala 'podizanje obrva' svojim nagim poziranjem za naslovnicu 'W' magazina.

U potpunosti naga poznata pjevačica Miley Cyrus gotovo je neprepoznatljiva na naslovnici 'W' magazina, a nekoliko fotografija sa snimanja podijelila je i s obožavateljima na svom Instagram profilu.

Pogledaj i ovo showbuzz Čudna usporedba Krivi porniće za propast vlastitih zaruka!

Nakon svih skandala koje je izazvala, sad joj je i policija pokucala na vrata!

Miley je također odradila intervju s Ronanom Farrowom za temu 'Social Media Issue' te se osvrnula na negativne komentare koji je prate, a progovorila je i o svom kontroverznom seksipilu.

'Ne shvaćam pola cura i njihov način odjevanja. Pokušavam im reći - 'Zaj**** to. Ne trebate se šminkati niti imati dugu plavu kosu i velike grudi. Stvar je u tome da razvijete svoj osobni stil. Volim što me se povezuje sa seksualnošću i tim nekim punk-rock sr**ima, a ja uopće ne marim za to', rekla je Cyrus.

Miley je također otkrila kako je negativni komentari ne zabrinjavaju. 'Ja nisam Disney, koji ima Azijatkinju, crnkinju i bjelkinju u svojim crtanim filmovima kako bi bio politički korektan. Svatko tko vas mrzi je stepenicu iza vas jer je samo ljubomoran na ono što ste postigli', rekla je pjevačica.

Pjevačica je otkrila kako je zadovoljna svojim glazbenim postignućima. 'Zaradila sam svoj novac. Ako nitko ne kupi moj album, dobro. To je u redu. Imam svoju kuću i pse koje volim. Ne treba mi ništa drugo', rekla je Miley.

A čini se kako poznatoj pjevačici ne treba ni dečko. Miley je izjavila kako joj ne treba netko tko će je impresionirati, već netko s kim će se moći izležavati kod kuće umjesto odlazaka u poznate restorane. Također je otkrila kako joj se ne žuri pronaći dečka. 'Ne skačem u veze. Volim svoju glazbu i volim ovo što radim toliko da je to postalo dijelom mene. I to mi je draže od neke muške polovice', otkrila je pjevačica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene