Čula je ona svoje!

Novinarku gađala tabletama: ''Znate li vi za kontracepciju''

Milena Dravić (FOTO: Stojan Lasic/PIXSELL) Milena Dravić (FOTO: Stojan Lasic/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Milena Dravić (FOTO: Stojan Lasic/PIXSELL) Galerija

Milena Dravić bila je ljutita na pitanje novinarke.

Milena Dravić ima uistinu bogatu biografiju, ali i anegdote koje nosi sa sobom kroz život vrijedne su slušanja.

Pogledaj i ovo Pogreb Milene Dravić (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL) Velika tuga i gubitak Posljednji pljesak za Milenu Dravić: Kolege i prijatelji ispratili je uz pjesmu i u suzama

Legendarna glumica svoju je prvu ulogu ostvarila već sa 16 godina, snimila je 90 filmova, brojne TV emisije te kazališne predstave. Iza sebe ima tri braka, a najsretija je bila u trećem braku s Draganom Nikolićem.

Jednom zgodnom Milena Dravić je bila na filmskom festivalu u Cannesu. Bilo je to još u vrijeme Jugoslavije, a slavna se glumica tada družila s Jackom Nicholsonom, Johnom Lennonom i Yoko Ono.

Prišla joj je jedna američka novinarka i pitala ju ''Znate li vi Jugoslovenke za kontracepciju?''. Jugoslavija je tada bila zatvorena prema zapadu no Milenu Dravić to je pitanje razbjesnilo.

"Oduševljena u takvom društvu, dobivam pitanje te novinarke. A kako sam se tih dana mučila s migrenom, umjesto odgovora, sjetila sam se tableta protiv migrene. Izvadim ih iz torbe i gađam je njima. Sve novine su pisale o tome, a ruska "Literatura gazeta" je napisala da sam se neprimjereno ponašala. To me umalo stajalo i uloge u čuvenom filmu “Bitka na Sutjesci”. Nikola Popović, direktor “Sutjeske” javio mi je da neću igrati u tom filmu'', kazala je Milena koja je na kraju ipak dobila ulogu, piše Kurir.

Milena Dravić (FOTO: Stojan Lasic/PIXSELL) Milena Dravić (FOTO: Stojan Lasic/PIXSELL)


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene