Da podsjetimo, legendarni Gaga preminuo je 11. ožujka u 73. godini života, nakon duge borbe s teškom bolesti.


'Otišao je moj dragi, otišao je moj voljeni, moj plemeniti suprug, moj Dragan, moj Gaga', napisala je tada Milena Dravić oprostivši se od voljenog supruga. Nastavila je s radom i borila se s gubitkom kako je najbolje znala. Tada su neki srpski mediji objavili priču kako se i Milena nalazi u bolnici i bori za svoj život.

Vezani članci Milena Dravić (FOTO: Stojan Lasic/PIXSELL) Susjedi otkrili kako Milena Dravić živi nakon smrti supruga: ''Pati za Draganom, ali to čini dostojanstveno'' Slika nije dostupna SAMAČKI ŽIVOT ''Ne osjećam se dobro, ali radim na ozdravljenju''

Glumica se nakon suprugove smrti nije oglašavala u javnosti, ali nakon takvih natpisa smatrala je kako mora prekinuti takve laži.

'Dobro sam, radim. Prije par dana sam završila snimanje serije s kolegama Mimom i Milanom Karadžićem. Strašno je to što se piše da se borim za život. Pišu se mnoge nenormalne stvari. Ja sam trenutno u svom domu', izjavila je glumica, a prenio 'Hello.rs'.

Demantirala je glasine o tome kako se nalazi u bolnici. Kolegica Mima Karadžić rekla je kako je Milena nevjerojatna snažna žena i veliki profesionalac i kako je bilo jako važno da se vrati glumi. 'Lavovski se borila za život svog Gage do zadnjeg daha', dodala je Mima.