Demantirala glasine

PRVI PUT NAKON DRAGANOVE SMRTI Milena se oglasila u javnosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da podsjetimo, legendarni Gaga preminuo je 11. ožujka u 73. godini života, nakon duge borbe s teškom bolesti.

'Otišao je moj dragi, otišao je moj voljeni, moj plemeniti suprug, moj Dragan, moj Gaga', napisala je tada Milena Dravić oprostivši se od voljenog supruga. Nastavila je s radom i borila se s gubitkom kako je najbolje znala. Tada su neki srpski mediji objavili priču kako se i Milena nalazi u bolnici i bori za svoj život.

Pogledaj i ovo Milena Dravić (FOTO: Stojan Lasic/PIXSELL) Povučeni život Susjedi otkrili kako Milena Dravić živi nakon smrti supruga: ''Pati za Draganom, ali to čini dostojanstveno''

Glumica se nakon suprugove smrti nije oglašavala u javnosti, ali nakon takvih natpisa smatrala je kako mora prekinuti takve laži.

'Dobro sam, radim. Prije par dana sam završila snimanje serije s kolegama Mimom i Milanom Karadžićem. Strašno je to što se piše da se borim za život. Pišu se mnoge nenormalne stvari. Ja sam trenutno u svom domu', izjavila je glumica, a prenio 'Hello.rs'.

Demantirala je glasine o tome kako se nalazi u bolnici. Kolegica Mima Karadžić rekla je kako je Milena nevjerojatna snažna žena i veliki profesionalac i kako je bilo jako važno da se vrati glumi. 'Lavovski se borila za život svog Gage do zadnjeg daha', dodala je Mima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene