Pomaže sinu naći pravu

Šarmer koji tvrdi da zna tajnu uspješnog braka: Tata iz showa ''Ženim sina?'' pobrao sve simpatije

Mile Filipović (Foto: Screenshot Nova TV) Mile Filipović (Foto: Screenshot Nova TV) Screenshot Nova TV 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Bruno Filipović (Foto: Facebook) Mile Filipović (Foto: Screenshot Nova TV) Bruno Filipović (Foto: Facebook) Bruno Filipović (Foto: Facebook) Bruno Filipović (Foto: Facebook) Bruno Filipović (Foto: Facebook) Bruno Filipović (Foto: Facebook) Mile Filipović (Foto: Screenshot Nova TV) Mile Filipović (Foto: Screenshot Nova TV) +0 Bruno Filipović (Foto: Facebook) Galerija

Bruno Filipović jedan je od kandidata koji će u showu ''Ženim sina'', pokušati pronaći pravu ženu, a u tome mu pomažu majka Brigita i otac Mile.

Bruno Filipović 24-godišnji je Slavonac kojeg trenutačno gledamo u showu ''Ženim sina?''.

Pogledaj i ovo Bruno Filipović (Foto: Facebook) Potraga je počela! Zgodni Slavonac maštao je o nogometnim travnjacima, a sada sanja o onoj pravoj koju traži u showu

Ovaj mladić godinama se bavio nogometom, ali poslije ozljede zgloba srušio mu se san o daljnjoj karijeri u ovom sportu. Bruno je zbog svog prvog posla zanemario fakultet jer je, kako je sam rekao, smatrao da je važnije financijski pomoći roditeljima nego završiti školovanje.

Njegovi roditelji, majka Brigita i otac Mile, uvijek su uz njega i velika su mu podrška u svemu, pa tako i kad je u pitanju potraga za onom pravom koja će mu život učiniti ljepšim.

Bruno se gledateljima i kandidatkinjama predstavio u drugoj epizodi druge sezone popularnog showa, a njegovi majka i otac imali su veliku ulogu u procjeni djevojaka koje su ga došle upoznati. 

Obitelj odaje dojam složnosti, a otac je pobrao sve simpatije potencijalnih žena svoga sina. Mile je sve nasmijavao svojim šalama, ali i pokojim komentarom te pričama o braku i životu.

''Kroz život sam ja puno i zujao, ne smijem priznati da sam bio švaler, nema priznavanja'', šalio se Brunin tata.

Ovo su pak neki od savjeta koje daje svom sinu.

''Trebaš biti jako oprezan sa ženama, pazi se žena, još se malo bećari. Pazi s kim imaš posla. Obrati pažnju na vjeru, nacionalnost, ali ne mora ni to biti presudan faktor. Ajde da i tebe oženimo da se smiriš '', zaključio je i dodao da se smije zaljubiti, ali ne jako.

Savjet koji je sinu dao za uspješan brak jest taj da sluša ženu.

''Bit će mu puno lakše komunicirati s njom'', zaključio je.

Mile je i mišljenja da danas ima jako malo pravih žena.

''Neće kuhati, neće prati, pa tko će to onda napraviti, kod nas u Slavoniji to je još jedna tradicija'', objašnjava Mile.

Tijekom upoznavanja kandidatkinja, između ostalih komentara, izjavio je i da sve one izgledaju bajno, ali i da će tek vrijeme pokazati koliko je to stvarno istina.

Brunina majka Brigita tvrdi pak da će svom sinu podrška u svim njegovim odlukama, ali će ga i usmjeravati kako bi odabrao najbolju kandidatkinju za sebe. 

Pravedna i tradicionalna, Brunina mama priželjkuje snahu koja će joj biti slična. 

"Voljela bih da mi buduća snaha bude djevojka koja poštuje tradicionalne obiteljske vrijednosti, da je odgovorna osoba, strpljiva i produktivna, a jednostavna", objašnjava Brigita.

Iako ima svoje preferencije te zna kakvu ženu priželjkuje za svog dina, Brigita tvrdi kako će u početku poštovati baš svaku djevojku - dok ona svojim djelima ne dokaže suprotno. 

Više o showu ''Ženim sina?'' čitajte OVDJE, a propuštene epizode pogledajte na novavideo.dnevnik.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene