Potraga je počela!

Zgodni Slavonac maštao je o nogometnim travnjacima, a sada sanja o onoj pravoj koju traži u showu

Bruno Filipović (Foto: Facebook) Bruno Filipović (Foto: Facebook) facebook 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Bruno Filipović (Foto: Facebook) Bruno Filipović (Foto: Facebook) Bruno Filipović (Foto: Facebook) Bruno Filipović (Foto: Facebook) Bruno Filipović (Foto: Facebook) Bruno Filipović (Foto: Facebook) Bruno Filipović (Foto: Facebook) Bruno Filipović (Foto: Facebook) Zajednička fotografija (Foto: Dnevnik.hr) Brunovi roditelji (Foto: Dnevnik.hr) +5 Bruno u svom rodnom kraju (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Bruno Filipović jedan je od kandidata koje ćemo uskoro gledati u showu "Ženim sina".

U showu "Ženim sina" Nove TV djevojke će sigurno impresionirati mladi 24-godišnji Slavonac, Bruno Filipović. 

Pogledaj i ovo Mile Filipović (Foto: Screenshot Nova TV) Pomaže sinu naći pravu Šarmer koji tvrdi da zna tajnu uspješnog braka: Tata iz showa ''Ženim sina?'' pobrao sve simpatije

Bruno je ekonomist koji je dugo gajio nadu da će se probiti u profesionalnom nogometu, no nakon ozljede zgloba srušio mu se san o igranju u Dinamu. 

Kako sam kaže - „Trnovit put mog života ukrasile su ruže“.

Pri tome Bruno misli na svoj prvi posao zbog kojeg je u konačnici zanemario fakultet jer je smatrao da je važnije financijski pomoći roditeljima nego se završiti školovanje. Osim uspješnog poslovnog čovjeka jako bi htio biti i priznati fotograf. To mu je ljubav i strast.

A što se tiče ljubavi, Bruno do sad nije imao značajnih i ozbiljnih veza, no vjeruje da je samo pitanje vremena kada će i njega ubosti ljubavna strelica. Iako vjeruje u pravu ljubav te ju željno iščekuje, Bruno također napominje kako je još uvijek jako mlad - pa mu se nikuda ne žuri. 

"Mlad sam i život je ispred mene tako da imam još vremena za ozbiljne veze", govori nam. Iako još ne razmišlja o ženidbi, jako ga zanima kakve će biti kandidatkinje koje će se boriti za njegovu naklonost. 

"Nadam se da će kandidatkinje biti slične meni. Komunikativne, vedre, ozbiljne, ali istovremeno i zabavne", govori nam Bruno te napominje kako mu je teško reći kakva bi za njega trebala biti idelana žena. 

"Pošto život nije bajka, već surova realnost, teško je reći kakva bi bila moja idealna djevojka, jednostavno kada uđem u neki prostor ili zapazim djevojku ili ne", iskren je. 

Ipak, otkrio nam je i što mu se ne bi svidjelo kod djevojaka te preko čega ne bi mogao preći. 

Nikad ne bih bio s djevojkom koja ne zna ništa o domaćinstvu ili onom koja koristi previše pudera i nosi tigraste minice“, kaže Bruno i dodaje da se vidi s dvoje djece i ženom koja poštuje njega i njegovu obitelj. 

Ovaj simpatični mladić jako pazi na svoj izgled, od tijela do odijela, a voli sve jesti jer se kilogrami još uvijek ne primaju na njega. U svemu su mu uzzor njegovi roditelji, Mile i Brigita, za koje kaže da će možda imati drugačije kriterije za odabir snahe od njega samoga. 
 
"Nismo ista generacija i svatko ima svoja razmišljanja, ali se ipak slažemo oko većine toga", otkriva Bruno. 
 
U showu "Ženim sina" uz Brunu će jednu od glavnih uloga imati i njegova majka Brigita Filipović, za koju je jako vezan i u kojoj pronalazi veliku podršku.

Koliko će i hoće li slušati majčine savjete, saznat ćemo vrlo brzo, kao i hoće li doći do situacije kada se njegova potencijalna izabranica neće svidjeti mami.

Naime, mama Brigita točno zna kakvu bi snahu željela - lokalnu djevojku, skromnu, krajnje običnu, koja bi brinula o njezinom sinu i rodila mu djecu. 

Više o showu ''Ženim sina'' čitajte OVDJE.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene