Prvi puta otvoreno Severinin menadžer Tomica Petrović odgovara na medijska nagađanja i otkriva razloge Severinine bojazni za sina Aleksandra.


Severinin menadžer Tomica Petrović potvrdio je za Dnevnik.hr da je Milan sinu Aleksandru izradio srbijansku putovnicu - bez Severininog znanja i suglasnosti.

>>> Završilo prvo ročište: 'Postupak je tajan, nemamo komentara!'

Vezani članci Punktu za cijepljenje u sportskoj dvorani Srednješskole Jelkovec U nekim županijama danas je više preminulih nego zaraženih, u još jednoj možete se cijepiti bez prethodne najave Informer: Siromaštvo u Hrvatskoj - 7 Hrvatska je na petom mjestu u Europi po stopi siromaštva: "Veliki problem može biti ono što slijedi nakon završetka ove krize"

'Milan je nakon prekida prijetio Severini. Govorio joj je, ako ga ostavi, da će joj se osvetiti, da će je ocrniti u medijima. Zbog toga je Severina tražila da Milan njihovog sina viđa samo u njezinoj prisutnosti jer se bojala da će ga u suprotnom odvesti izvan Hrvatske i da ga neće htjeti vratiti. Dokaz Milanovih loših namjera je putovnica koju je napravio Aleksandru nelegalno, bez Severinina znanja. Severina je za putovnicu saznala tek prije dva tjedna, i to je bio ključni dokaz da Milan te prijetnje nije izrekao samo u afektu, već i da ih je planirao izvršiti', ispričao je Tomica Petrović.

Putovnica je Severini je predana potkraj rujna, prije ročišta na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu.

Odlukom Općinskog suda (privremena mjera), Milan može viđati sina svaki drugi tjedan i to isključivo u Hrvatskoj.

'Severina je cijelo vrijeme za to da se dijete i otac viđaju to nije sporno, kao majka svjesna je da djetetu treba njegov otac, ali ne želi da joj sin bude odveden. O odlukama suda ne mogu govoriti, mogu samo reći da je Severina ročištem zadovoljna i da je sretna što će se Milan i Aleksandar nastaviti viđati', rekao je Tomica Petrović, piše Večernji list.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook