Severina vs. Milan

Završilo prvo ročište: 'Postupak je tajan, nemamo komentara!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu danas je održano prvo ročište između Severine i Milana u dogovoru oko zajedničkog skrbništva nad sinom Aleksandrom.

Severina Vučković i Milan Popović susreli su se jutros u 9 sati na prvom ročištu zakazanom radi donošenja odluke o skrbništvu nad njihovim sinom.

Pogledaj i ovo Severina divna vijest Sud je Severini vratio sina! Došlo je do naglog obrata u cijeloj priči, vijest je potvrdila njezina PR-ica!

Ročište je trajalo nešto više od tri sata, a nakon što su izašli iz zgrade Općinskog građanskog suda, ni jedna strana nije željela komentirati postupak koji je u ovom slučaju, zbog zaštite prava djeteta, tajan.

Severinina odvjetnica Jadranka Sloković jedina je izjavila kako ne može davati nikakve informacije te kako su se obje strane složile da sve dogovoreno drže u tajnosti.

Podsjećamo, jutros je Severina Vučković stigla na Općinski sud u Zagrebu kako bi s Milanom Popovićem dogovorila detalje oko sina Aleksandra.

>> Severina i Milan uskoro na sudu: 'Njoj je važno da odnosi između oca i sina funkcioniraju'

Milan je prije ročišta na sud došao taksijem te se našao sa svojim odvjetnicima, Ljubom Pavasovićem Viskovićem i Romanom Biharom. Nekoliko trenutaka nakon Milana stigla je i Severina i to u pratnji odvjetnice Jadranke Sloković te svog menadžera Tomice Petrovića.

Severina je na prvo ročište stigla elegantno odjevena u crnoj haljini, a nosila je i velike sunčane naočale.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene