uputili i iste poruke

Nekad veliki rivali, sad prijatelji: Milan Popović bio na rođendanu Igora Kojića, evo što mu je poklonio!

Igor Kojić i Severina Igor Kojić i Severina Miranda Cikotic/Pixsell 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Kojić i Severina Milan Popović Milan Popović - 5 +0 Milan Popović - 1 Galerija

Milan Popović bio je na rođendanu Igora Kojića, na koji je poveo i sina kojeg ima sa Severinom. Poznato je i što mu je poklonio, a obojica su na Instagramu uputili i iste poruke.

Bivši partneri pjevačice Severine Vučković, Igor Kojić i Milan Popović, postali su dobri prijatelji, pišu regionalni mediji.

Pogledaj i ovo Severina divna vijest Sud je Severini vratio sina! Došlo je do naglog obrata u cijeloj priči, vijest je potvrdila njezina PR-ica!

Zajedno su proslavili Igorov rođendan, na koji je Milan poveo i 11-godišnjeg sina kojeg ima sa Severinom, kako ekskluzivno doznaje Story, a poznato je i što mu je poklonio.

Iako se pisalo da je Kojić od Popovića dobio skupocjeni automobil Audi A8 koji vrijedi oko pola milijuna eura, poduzetnik je to negirao i otkrio je što mu je zapravo kupio.

"Igor je od mene za rođendan dobio ikonu", kazao je Milan za Index te je zaključio i da je lažne informacije u medije plasirao Severinin tim.

Osim na proslavi Igorova rođendana na imanju njegova djeda, Popović i Kojić skupa su viđeni i u restoranu u Puli, a obojica su i na Instagramu uputili iste poruke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Igor Kojić (@igorkojic)

"Zima stiže", napisao je Igor 4. kolovoza uz selfie iz teretane, a devet dana kasnije isto je poručio i Milan, i to uz fotografiju sa znakom Popovići-Kojići. Obojici su to posljednje objave na društvenoj mreži. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Milan Popovic (@milan8popovic)

Mnogi su u komentarima ispod njihovih objava zaključili da je poruka upućena Severini.

Podsjetimo, Igor je sa Severinom bio u braku gotovo šest godina, a razveli su se u kolovozu 2021., nakon što se mjesecima šuškalo da im je brak u krizi.

Milan i Severina bili su u vezi tri godine, a prekinuli su 2013. te vode dugotrajnu borbu za skrbništvo nad sinom.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +27 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput u žutoj opravici slučajno je privukla pozornost na detalj za koji nije ni slutila da će se vidjeti

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica - 1 Ana Gruica - 9 Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 1 +11 Ana Gruica Uglešić Celebrity Poznata Splićanka pozirala sa suprugom i bivšim partnerom, pa pokrenula lavinu komentara: "Osmijesi se svima ne mogu namjestiti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene