Milan Popović čeka treće dijete s partnericom Bojanom, koja mu je prije dvije godine rodila drugog sina.

Galerija


Srpski poduzetnik i bivši Severinin suprug, 54-godišnji Milan Popović, čeka dijete s 25-godišnjom partnericom Bojanom, prenosi Kurir.

Vezani članci Beba Regijom se širi preslatki video: Pitala djevojčicu tko je šarao po zidu, njezin je odgovor urnebesan Odsjaj na zidu Ako djeluje na mački, zašto ne bi na djetetu? Jedan tata smislio jednostavan način zabavljanja kćeri

Iz braka sa Severinom Milan ima 7-godišnjeg sina Aleksandra, a s Bojanom ima već 2-godišnjeg sina koji je ime dobio po ocu.

"S njom nema svađe i prepiranja čak ni sada kad je u drugom stanju, kad žene znaju i te kako da budu hirovite. Mila je, draga i super je majka, a to mi je veoma važno", izjavio je za Kurir jednom prilikom.

Milan je studenticu marketinga Bojanu upoznao prije četiri godine u Beogradu te smatra kako je ona prava žena za njega iako se rijetko pojavljuju zajedno na javnim događanjima. 

Podsjećamo, Milan od 2013. godine vodi bitku sa Severinom za skrbništvo nad sinom Aleksandrom.

Prije nekoliko dana našli su se na naslovnicama medija u regiji nakon što je pred Milanovim zagrebačkim domom osvanuo sumnjiv predmet za koji tvrdi da mu ga je ostavio Severinin sadašnji suprug Igor Kojić. Cijeli slučaj prijavljen je policiji

Žene diljem svijeta godinama ga obožavaju, ali on još od 2009. ima oči za samo jednu damu