Milan Bandić objavio je galeriju fotografija u kojoj je svojim građanima Zagreba pokazao kako njegov dan počinje.


Gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić nakon dobivanja još jednih izbora vratio se svojoj svakodnevnoj rutini. Prvo trčanje i igra sa psima, a onda cijelodnevno druženje s građanima Zagreba i kako sam često ističe, rješavanje svih problema u Zagrebu.

>> FOTO Bandić majci donio cvijeće nakon uspješne operacije srca

Vezani članci Posljednji ispraćaj Milana Bandića - 11 Pogledajte tko je sve došao na posljednji ispraćaj Milana Bandića na zagrebačkom Mirogoju Sprovod Milana Bandića Milan Bandić pokopan na Mirogoju: Ispraćen uz pjesmu ''Pod brajde'', okupilo se jako puno ljudi. Emotivne govore održali Ljubo Jurčić i Jelena Pavičić Vukičević

Tako je Milan na svom Facebooku tijekom dana objavio galeriju fotografija, a neke od njih stvarno su emotivno dirnule stotine fanova koji su 'lajkali' album.

Bandić je objavio da su i njegovi suradnici trčali s njim, a nakon treninga gradonačelnik je našao vremena da se poigra sa svojim psom Rudijem, zlatnim retriverom s kojim je snimljen i u zajedničkom zagrljaju jer to dokazuje dobro poznatu izrečicu da je pas čovjeku najbolji prijatelj.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook