Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgrlili se

FOTO Bandić majci donio cvijeće nakon uspješne operacije srca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majku Milana Bandića uspješno su danas operirali u Krapinskim toplicama. Sin ju je posjetio - donio joj je buket cvijeća.

Nedugo nakon objave rezultata prvog kruga izbora za gradonačelnika Zagreba, Milan Bandić je odjurio za Mostar kako bi bio uz svoju 93-godišnju majku Blagicu, koja je teško bolesna završila u bolničkom krevetu. Kazao je tada da je Blagica na samrti.

Pročitajte i ovo Gong upozorio na eventualne izborne nepravilnosti Zabilježili nepravilnost Mostarski HDZ pozivao građane da se registriraju u njihovim prostorijama, Gong upozorio: "Obavijestili smo Povjerenstvo" Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste

>> Bandić jutro nakon izbora: Meni se samo žuri na drugo gradilište

No, nju su u međuvremenu prebacili u Krapinske toplice gdje su je u Klinici za kardiologiju i kardiovaskularnu kirurgiju danas i operirali.

Na Bandićevom je Facebook profilu objavljeno nekoliko fotografija na kojima se vidi novog-starog gradonačelnika Zagreba kako grli majku nakon uspješne operacije te joj daje buket cvijeća.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene