Tužan period

Nestao prije 20 dana, našli ga u šumi: Pjevač kultne grupe oprostio se od velikog prijatelja

Mick Jagger (Foto: Getty Images) Mick Jagger (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mick Jagger (Foto: Getty Images) Mick Jagger (Foto: Getty Images) +0 Mick Jagger (Foto: Getty Images) Galerija

Fotograf Peter Beard bio je veliki prijatelj Micka Jaggera, koji se od njega oprostio na društvenim mrežama uz nekoliko fotografija.

Pjevač kultnih The Rolling Stonesa Mick Jagger (76) na svom je profilu na Instagramu odao počast svom prijatelju Peteru Beardu, kojeg su u nedjelju pronašli mrtvog blizu njegove kuće.

Pogledaj i ovo Tina Turner i Mick Jagger - 4 Jedna i neponovljiva! Rijetki znaju što je to Tina Turner naučila legendarnog Micka Jaggera pa postala senzacija kakvu svijet nije vidio!

"Rastužila me vijest o smrti moga prijatelja Petera Bearda. Bio je vizionar, umjetnik i fotograf koji se nije bojao riskirati. Moje su misli s njegovom suprugom Nejmom i kćeri Zarom", napisao je Jagger na Instagramu uz nekoliko fotografija s Peterom.

Peterovo tijelo pronašli su u šumi blizu njegova doma nakon što je nestao prije dvadesetak dana. Za njim je tragalo 75 policajaca, vatrogasaca i prijatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sad to hear my dear friend Peter Beard has died, he was a visionary artist and photographer, who wasn’t afraid to take risks. My thoughts are with his wife Nejma and daughter Zara.

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger) on

Osim s Mickom Jaggerom, fotograf je bio veliki prijatelj s Andyjem Warholom, a javnost se interesirala i za njegov privatni život, s obzirom na činjenicu da je hodao s brojnim supermodelima i slavnim djevojkama.

Ujedno je bio i fotograf koji je otkrio manekenku Iman, koja se kasnije udala za rockera Davida Bowieja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene