Čestitamo!

Bivša Miss Universe udala se nakon samo nekoliko mjeseci zaruka, a za najljepši dan obukla je haljinu od 15 tisuća kuna

Mia Pojatina (Foto: Instagram) Mia Pojatina (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Pojatina (Foto: Instagram) Mia Pojatina (Foto: Instagram) Mia Pojatina Miss Universe (Foto: Instagram) Mia Pojatina (Foto: Instagram) Mia Pojatina (Foto: Instagram) Mia Pojatina (Foto: PR) Mia Pojatina (Foto: Instagram) Mia Pojatina Miss Universe (Foto: Instagram) Mia Pojatina Miss Universe (Foto: Instagram) Mia Pojatina Miss Universe (Foto: Instagram) +1 Mia Pojatina Miss Universe (Foto: Instagram) Galerija

Mia Pojatina udala se za Filipa Žaju, samo nekoliko mjeseci nakon što je objavila vijest da su se zaručili.

Bivša Miss Universe Hrvatske Mia Pojatina udala se nakon tri godine veze za Filipa Žaju, a za najljepši je dan u životu odabrala doista posebnu haljinu.

Pogledaj i ovo Mia Pojatina (Foto: Instagram) Sretno! Atraktivna Mia Pojatina u srijedu putuje na Tajland po titulu Miss Universe 2018.

Naime, Mia je kao mladenka očarala sve u poluprozirnoj vjenčanici s čipkastim detaljima, čija cijena iznosi 15 tisuća kuna. Haljinu je pokazala i na svom profilu na Instagramu gdje je u storijima podijelila dio svadbene ceremonije na kojoj je između ostalih goste zabavljala i glazbenica Ana Rucner.

Vijest o zarukama Mije i Filipa pojavila se prije nekoliko mjeseci kada je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj je pozirala za zaručničkom prstenom, a tada nije mogla suspregnuti suze radosnice.

Lijepa Mia, koja je inače iz Nove Gradiške, povremeno na Instagramu dijeli fotografije s Filipom, a njegov je profil privatan. Prema pisanju domaćih medija par je počeo živjeti skupa nakon nekoliko mjeseci veze.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miss Universe Croatia 2018 👑 (@miapojatina)

Mia je diplomirala medicinsko laboratorijsku dijagnostiku na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu, a prva titula na izboru ljepote bila joj je pratilja Miss Sporta Hrvatske 2016., a 12 godina se aktivno bavila odbojkom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene