Mia Pojatina zaručila se za svog dugogodišnjeg dečka Filipa s kojim povremeno dijeli zajedničke fotografije na Instagramu.

Galerija


Mia Pojatina (25), koja je 2018. ponijela titulu Miss Universe Hrvatske, zaručila se za svog dugogodišnjeg dečka Filipa, kako se čini, prema njezinim objavama.

Vezani članci Mia Pojatina (Foto: Instagram) Broj pratitelja na Instagramu nove Miss Universe Hrvatske drastično je narastao, provjerite zašto je to tako Miss Universe (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Mia Pojatina nova je Miss Universe Hrvatske, najpoznatija gošća večeri bivša supruga Donalda Trumpa

Naime, Mia je podijelila Instagram story na kojem se vidi njezina ruka, za koju ju drži dragi, s prstenom nalik zaručničkom i otkrila je da se prosidba dogodila u petak u 19:27. 

Pojatina je objavila i snimku svog prijatelja na kojoj se vidi da se plače od sreće dok drži kutiju s prstenom. Vidi se i lice njezinog dečka koji ju prima za ruku i stavlja prsten pred objektiv. 

Lijepa Mia, koja je iz Nove Gradiške, povremeno na Instagramu dijeli fotografije s Filipom, a njegov je profil privatan. Prema pisanju domaćih medija par je počeo živjeti skupa nakon nekoliko mjeseci veze. 

Inače, Pojatina je diplomirala medicinsko laboratorijsku dijagnostiku na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu. Prva titula na izboru ljepote joj je bila pratilja Miss Sporta Hrvatske 2016., a 12 godina se bavila odbojkom. 

Leonarda snimljena u javnosti prvi put nakon razvoda od Bobana, nasmijana je uživala u omiljenom društvu

Kristina Mandarina pohvalila se povratkom na posao koji ju je proslavio, no ovog puta nema agruma i skroz drukčije izgleda