okružena zgodnim frajerima

Našu pjevačicu koja je odrasla pred očima javnosti više nije lako prepoznati, a sad se pohvalila i seksi ukrasom na tijelu!

Mia Negovetić - 3 Mia Negovetić - 3 ELFS 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić i ELFSI Mia Negovetić - 4 Mia Negovetić - 4 Mia Negovetić i njezin partner - 1 Mia Negovetić i njezin partner - 2 Edvard Abazi i Mia Negovetić Mia Negovetić Mia Negovetić Mia Negovetić +1 Edvard Abazi i Mia Negovetić - 2 Galerija

Mia Negovetić nastupila je na ELFS pool partyju u Opatiji, na kojem je u topiću pokazala piercing na trbuhu, a zbog nove boje kose nije ju lako prepoznati.

Pjevačica Mia Negovetić na domaćoj glazbenoj sceni pojavila se dok je još bila djevojčica, a u međuvremenu je odrasla u prelijepu mladu ženu.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP "Majke mi, Škoro!" Kako je Lepa Mia postala Škoro iz centrifuge? ''Mislim da će Miroslavu biti jako drago kad ovo vidi, probudila si slavonsku stranu!''

Sada je privukla pozornost na ELFS pool partyju u Opatiji, koji je okupio brojne poznate. Mia je bila zadužena i za glazbu, a nastupila je okružena razgolićenim i zgodnim frajerima. Za ovu je prigodu obukla narančasti retro kompletić s topićem koji je otkrio njezin novi seksi ukras na tijelu - piercing na trbuhu.

Mia već ima i piercing na nosu, kojim se pohvalila na Instagramu, a nedavno je promijenila boju kose iz plave u smeđu, zbog čega ju više baš nije lako prepoznati.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mia Negovetic (@mia.negovetic)

I dok je mnogi još pamte kao preslatku djevojčicu koja je 2015. godine oduševila izvedbom hrvatske himne na mimohodu povodom obilježavanja obljetnice Oluje, Mia sada već ima 19 godina i osim moćnim glasom sve više pozornosti plijeni i svojim izgledom.

Zadnja pjesma koju je izdala bila je "Forgive Me (Oprosti)", s kojom se predstavila na ovogodišnjoj Dori, a pobjeda joj je izmakla za dlaku i pripala je njezinoj imenjakinji Miji Dimšić.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vedrana Linardić Vedrana Linardić - 1 Vedrana Linardić Vedrana Linardić, Vedran Ćorluka +13 Vedrana Linardić Nekad i sad Ljepoticu kojoj nije odolio ni Vedran Ćorluka odavno nismo vidjeli, a i danas bi mogla ponijeti titulu najseksepilnije Hrvatice!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson i Ramona Agruma - 1 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 3 Rebel Willson i Ramona Agruma Rebel Wilson, Hugh Sheridan, Ramona Agruma +4 Rebel Wilson, Ramona Agruma, Hugh Sheridan Celebrity Iznenadila objavom da se zaljubila u atraktivnu plavušu, obožavatelji nisu imali pojma da je gej!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene