Nije krila emocije

Mia Negovetić pustila suzu u haljini dostojnoj holivudskih diva, nije se mogla suzdržati ni zbog mlađahnog kolege!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mia Negovetić zaplakala je na Dori nakon svog nastupa, ali i nakon nastupa Marka Bošnjaka.

Mia Negovetić je na ovogodišnjoj Dori izvela pjesmu "Forgive Me (Oprosti)", a zablistala je u raskošnoj crnoj haljini spuštenih ramena u kakvoj je još nismo vidjeli, a sudeći prema reakcijama publike u dvorani sve je oduševila.

Naša mlada pjevačica tijekom nastupa nije krila emocije pa je na kraju pustila suzu, a rasplakala se i tijekom nastupa 18-godišnjeg Marka Bošnjaka koji je pjevao pjesmu "Moli za nas".

Mia nije krila uzbuđenje ni uoči samog izbora pa je na profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira pred fotografima i napisala uz nju "još malo".

No pobjeda je ove godine ipak pripala njezinoj imenjakinji Miji Dimšić koja će s pjesmom "Guilty Pleasure" predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Torinu u svibnju.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 4 +2 Danijela Martinović - 5 Celebrity Procurili detalji gdje je bila Danijela dok se Grašo ženio s Hanom, a evo i što je poručila nakon svega!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 +3 Petar Grašo - 3 Celebrity Grašin kum objavio fotke sa svadbe, pa otkrio kako su se mladenci i gosti zabavljali, pohvalio se i poklonom koji im je donio!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene