Što kažete na ovo?

Nikada ne biste pogodili tko je zaslužan za ove zgodne Melkiorove fotke, čini se da neki kriju tajne vještine!

Melkior Bašić Melkior Bašić Nova TV 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić Melkior Bašić Melkior Bašić Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Masterchef Masterchef +8 Sve je spremno za novu sezonu Masterchefa - 5 Galerija

Melkior Bašić objavio je fotografije na kojima ga je snimio chef i kolega iz showa "MasterChef".

Kulinarski chef i član žirija showa "MasterChef" Melkior Bašić na profilu na Instagramu objavio je nekoliko crno-bijelih fotografija na kojima pozira pred objektivom svog kolege Stjepana Vukadina čiji je hobi upravo fotografija.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović zahvalio im na svemu Oglasio se član žirija MasterChefa koji ostaje u showu, kolegama je posvetio dirljivu objavu: "Tog dana krenuli smo na vožnju života..."

Takav spoj pokazao se dobitnim za brojne lajkove i komentare vjernih obožavateljica koje mu se ne mogu dovoljno nadiviti. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melkior Bašić (@melkior.basic)

"Najbolji u žiriju Masterchefu", "Najljepši osmijeh", "Wow, koja ozbiljnost", "Volim te", "Isuse, nisam ga uopće prepoznala", "Zakon", poručili su mu komentarima.

Melkior je inače jedan od chefova koji nas ove sezone vodi kroz kulinarsku avanturu zvanu "MasterChef", a to mu je prvi put da se našao u takvoj ulozi pred kamerama.

Svestrani chef je 2016. godine stažirao u Michelin restoranima u Bordeauxu u Francuskoj, a svoja radna iskustva u karijeri stjecao je u 96 kuhinja u Hrvatskoj i inozemstvu kao food consultant i instruktor za brojne klijente, vrhunske hotele i restorane.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Draško Stanivuković u Dnevniku Nove TV - 1 Draško Stanivuković u Dnevniku Nove TV - 2 +0 Draško Stanivuković u Dnevniku Nove TV - 3 Celebrity Mladi gradonačelnik imao aferu s popularnom srpskom pjevačicom, ona to ne želi demantirati, a njegova djevojka je bijesna?

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene