Brakorazvodna parnica

Drogirao je, snimao tijekom seksa i napravio dijete dadilji? Je li ovo najgnusnija brakorazvodna parnica ikad?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Melanie Brown i Stephen Belafonte u žestokoj su sudskoj parnici.

Melanie Brown, poznatija kao Mel B iz grupe Spice Girls, nalazi se u žestokoj sudskoj parnici s bivšim suprugom Stephenom Belafonteom, a cure polako u medije i pojedini detalji. Melanie, naime, tvrdi da ju je bivši suprug tijekom njihova desetogodišnjega brak drogirao. Rekao je to njegov odjvetnik na sudu. Belafonte i njegov odvjetnički tim tvrde da su optužbe samo dio podmukle kampanje, prenosi People.

Pogledaj i ovo Eddie Murphy (Foto: Profimedia) Nemaju baš nikakav kontakt Grozno i sramotno! Slavni glumac nema namjeru viđati svoju 10-godišnju kćer

Njezin odvjetnički tim pak tvrdi da je Belafonte napravio niz videa seksualne prirode, i to bez njezina pristanka. Mel B je u travnju ove godine zatražila i sudsku zabranu pristupa bivšem mužu jer ju je, prema njezinim riječima, fizički i emocionalno zlostavljao.

Rekla je da se čak bojala za svoj život. Navela je Melanie i da je Stephen tijekom njihova braka napravio dijete studentici iz Njemačke, koja je kod njih radila kao dadilja. Potom je tražio od djevojke da pobaci. Mel B se žustro bori i protiv odluke suda prema kojoj Stephenu mora privremeno plaćati alimentaciju od čak 40 tisuća dolara mjesečno. Tražila je i skrbništvo nad njihovom kćerkicom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene