Mel B od suda je zatražila zabranu prilaska bivšeg supruga.


Prije samo nekoliko dana Mel B, bivša članica benda Spice Girls predala je papire za razvod svog supruga Stephena Belafontea. Šuškalo se tada kako je razlog prekida njegovo nasilno ponašanje, a u javnost su sada izašli novi detalji. Stephane ju je navodno godinama psihički, fizički i seksualno maltretirao. Mel B je tek sada skupila hrabrosti i od suda zatražila zabranu prilaska njoj i njihovoj djeci, piše TMZ.

Vezani članci Provjereno: Slučaj silovanja pasa - 2 Hoće li i kada osuđeni silovatelj pasa iza rešetaka? Detalji monstruoznog slučaja: "Gnjusno, izaziva povraćanje'' Mel B (Foto: Profimedia) Brutalno iskrena: Slavnoj pjevačici životna tragedija dala je snagu da okonča mučan i toksičan brak

 

U službenim dokumentima koje je predala sudu opisane su scene tučnjave i prisile na seksualne odnose s njim i  nepoznatim djevojkama. Kada je pokušavala odbiti prijetio joj je objavom snimki njihovog seksa. Navodno ju je svakodnevno tukao, a optužila ga je i za gušenje. Razlog njegovom divljem ponašanju je navodno velika ljubomora na njezin uspjeh. Težak udaraca zadan je i trudnoćom njihove dadilje sa Stephenom. Iako je prvotno htio da svi troje žive zajedno, na kraju je dadilji platio 300.000 dolara da pobaci. Mel B. otkrila je i stravičan trenutak koji je doživjela 2014. godine. Istraumatizirana je popila cijelu bočicu Aspirina. Pokušala je zvati prvu pomoć, ali ju je Stephen navodno zaključao u sobu i govorio ''umri ku***.

Belfonete je poslao priopćenje u kojem čvrsto negira sve tvrdnje i optužbe. Iako ga je Mel pokušavala i ranije ostaviti prijetio joj je da će joj uništiti život.