Mel Gibson tumači "Djeda Božićnjaka" u crnoj komediji "Fatman", a preozbiljno je shvatio zadatak da se udeblja.

Galerija


Mel Gibson (64) vratio se glumi nakon što ga duže vrijeme nismo vidjeli u nekom filmu, a poprilično se posvetio novoj ulozi. 

Vezani članci Mel Gibson i Rosalind Ross S njom je dobio deveto dijete: Svoju 34 godine mlađu djevojku upoznao je kada je počela raditi za njega Film Urota - 2 Oskarovac je improvizirao u početnim scenama, a poznati redatelj je našao scenarista na cesti

Naime, Mel igra lik Djeda Božićnjaka u crnoj komediji "Fatman" zbog kojeg se morao udebljati i dobiti zaobljeniji trbuh. No Gibson je pretjerao s tim zadatkom, pa su ga redatelji Eshom i Ian Nelms upozorili da je bilo dovoljno i zabranili mu da jede slatkiše i sladoled.

"Poprilična sam svinja. Pitao sam ih s veseljem znači li moja nova uloga priliku da konzumiram više slatkog, a oni su mi rekli da to što igram debeljuškastog djedicu nije razlog da uništim svoje zdravlje", ispričao je Mel za The  Sun da se malo razuzdao s nezdravim životom. 

Inače, Gibson je u vezi sa scenaristicom Rosalind Ross (30), s kojom ima sina Larsa Gerarda (3). Mel i Rosalind zajedno su od 2014. Upoznali su se kada je ona počela raditi za njegovu produkcijsku kuću Icon i ubrzo su se zaljubili.

Glumac je svojedobno šokirao svojim ponašanjem koje je zasjenilo njegovu glumačku i redateljsku karijeru u kojoj je osvojio dva Oscara.

Policija je 2006. uhitila Mela zbog sumnje za vožnju pod utjecajem alkohola. Glumac je policajce počeo vrijeđati na rasnoj i vjerskoj osnovi. "Židovi su odgovorni za sve ratove u svijetu", rekao je. Usto, 2011. je procurila snimka na kojoj tuče tadašnju suprugu Oksanu Grigorievu i govori joj: "Je*eno si to zaslužila."

Sonja Kovač sve češće pokazuje dečka kojeg je dugo skrivala, ali ovog puta priča se o opako seksi haljini