zabranili mu da jede

Nakon ružnih skandala našao se u neobičnoj ulozi, a zamalo ju je izgubio jer je pretjerao sa slatkišima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mel Gibson tumači "Djeda Božićnjaka" u crnoj komediji "Fatman", a preozbiljno je shvatio zadatak da se udeblja.

Mel Gibson (64) vratio se glumi nakon što ga duže vrijeme nismo vidjeli u nekom filmu, a poprilično se posvetio novoj ulozi. 

Pogledaj i ovo Mel Gibson dvojnik glumca Zbog ove fotografije svi su pomislili da je Mel Gibson posjetio Sarajevo, ali nažalost sve je bila samo dobra fora!

Naime, Mel igra lik Djeda Božićnjaka u crnoj komediji "Fatman" zbog kojeg se morao udebljati i dobiti zaobljeniji trbuh. No Gibson je pretjerao s tim zadatkom, pa su ga redatelji Eshom i Ian Nelms upozorili da je bilo dovoljno i zabranili mu da jede slatkiše i sladoled.

"Poprilična sam svinja. Pitao sam ih s veseljem znači li moja nova uloga priliku da konzumiram više slatkog, a oni su mi rekli da to što igram debeljuškastog djedicu nije razlog da uništim svoje zdravlje", ispričao je Mel za The  Sun da se malo razuzdao s nezdravim životom. 

Inače, Gibson je u vezi sa scenaristicom Rosalind Ross (30), s kojom ima sina Larsa Gerarda (3). Mel i Rosalind zajedno su od 2014. Upoznali su se kada je ona počela raditi za njegovu produkcijsku kuću Icon i ubrzo su se zaljubili.

Glumac je svojedobno šokirao svojim ponašanjem koje je zasjenilo njegovu glumačku i redateljsku karijeru u kojoj je osvojio dva Oscara.

Policija je 2006. uhitila Mela zbog sumnje za vožnju pod utjecajem alkohola. Glumac je policajce počeo vrijeđati na rasnoj i vjerskoj osnovi. "Židovi su odgovorni za sve ratove u svijetu", rekao je. Usto, 2011. je procurila snimka na kojoj tuče tadašnju suprugu Oksanu Grigorievu i govori joj: "Je*eno si to zaslužila."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene