Jedva čekala otići

Meghan Markle s prijateljima je podijelila zašto misli da su ona i Harry donijeli dobru odluku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle bliskim je prijateljima otkrila kako jedva čeka otići iz Velike Britanije, a otkrila je i kako se ponaša kraljevska obitelj.

Vojvotkinja od Sussexa broji posljednje dane svojih kraljevskih titula, a otkriveno je kako je bliskim prijateljima rekla da su njezine zadnje kraljevske dužnosti samo potvrda da su ona i princ Harry donijeli ispravnu odluku.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Meghan Markle užem krugu prijatelja rekla je kako joj posljednje putovanje u Veliku Britaniju ostavlja gorak okus u ustima te jedva čeka da se ona i Harry vrate kući sinu Archieju.

"Rekla je kako je putovanje u London samo potvrda da su donijeli dobru odluku kada su se odvojili od kraljevske obitelji. Među članovima kraljevske obitelji nema nimalo topline, a ona sina Archieja želi odgojiti u domu koji je ispunjen smijehom i srećom te zagrljajima", izvor blizak Meghan je otkrio za Daily Mail.

Izvor dodaje kako je Meghan jako čudna situacija da su svi uštogljeni, pogotovo Kate Middleton. Meghan je navodno rekla kako je očito da William i Kate ne odobravaju njihov izbor, a tenzije u zraku bile su očite. Meghan i Kate jedva su prozborile nekoliko riječi, a Kate ju nije ni pogledala.

Meghan i Harry s Williamom i Kate sreli su se u ponedjeljak nakon dugo vremena, a kraljevskom paru to je bila posljednja službena dužnost. Zaključno s 31. ožujka odstupaju sa svih kraljevskih dužnosti te se sele u Sjevernu Ameriku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene