Meghan Markle zapravo nogom nije kročila u prostorije dobrotvornih organizacija o čemu su pisali svi mediji.

Galerija


Svjetski mediji su se raspisali o posjetu Meghan Markle dobrotvornim organizacijama u Kanadi, čime su se one same pohvalile putem društvenim mreža, no čini se kako vojvotkinja nogom nije kročila u njihove prostorije.

Vezani članci Meghan Markle Meghan se obratila javnosti prvi put nakon intervjua s Oprom, a evo što nikako nije prestala raditi dok je pričala Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Meghan i Harry podijelili su najnoviju fotografiju sina Archieja i napravili divan potez u njegovu čast!

Umjesto toga Meghan se susrela s nekoliko njihovih predstavnica u zgradi jednog bivšeg hotela, otkrila je to vršiteljica dužnosti izvršne direktorice jedne od organizacija Kate Gibson u ekskluzivnom intervjuu za Daily Mail.

Pritom je objasnila kako bi logistika za posjećivanje centara bila presložena, a i ulazak u njihove prostorije je dopušten samo ženama i onima koji se osjećaju kao žene, što znači da Meghanini tjelesni čuvari ne bi mogli u tom trenutku biti uz nju. A sigurnosna pitanja bila su vrlo visoka obzirom na to da se u blizini hotela u kojem je održala sastanke nalazi utočište za beskućnike i park u kojem je nedavno došlo do pucnjave i u kojem je jedan čovjek pretučen do smrti. Cijelo to područje naseljeno je siromašnim građanima, ali Meghan im je željela izraziti podršku i podići duh zaposlenika.

Gibson je otkrila i kako su joj Meghanini planovi otkriveni tek 24 sata prije nego što su se održali, dobila je mail u kojem je pisalo kako netko želi razgovarati s njom, i u kojem je stajao broj telefona na koji se mora javiti.

"Odgovorila sam na mail ne znajući tko mi ga je poslao i pitala za detalje pa su mi rekli da im se javim telefonski", objasnila je i dodala da je shvatila da je riječ o britanskom broju telefonu na temelju pozivnog broja za Veliku Britaniju.

Cijeli je posjet bio vrlo brzo organiziran, a ona je odabrala nekoliko zaposlenica da upoznaju Meghan, a to je među njima izazvalo veliko oduševljenje.

Meghan joj je djelovala kao jako zainteresirana za njihov rad.

"Doživjela sam je kao ženu koja razumije kako život žena funkcionira, jer na kraju dana sve smo mi samo žene. I jasno je da ne želi imati nikakve pritiske", izjavila je Gibson.

Nada se i da će Meghan biti dugoročno zainteresirana za suradnju iako ne zna hoće li se to ostvariti.

Najbizarnije izdanje dosad? Prozirnom kombinacijom i čudnom maskom zapanjila sve oko sebe