nakon više od godinu dana

Harry se vraća kući: Odbjegli kraljevski par ponovo će se ujediniti s ostatkom obitelji zbog posebnog događaja

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) +0 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Galerija

Princ Harry i Meghan Markle trebali bi se vratiti u Veliku Britaniju u lipnju ove godine kako bi prisustvovali tradicionalnoj paradi Trooping of Color povodom 95. rođendana kraljice Elizabete

Otkako su se odrekli kraljevskih titula i preselili u SAD, princ Harry i Meghan Markle nisu se vraćali u Veliku Britaniju.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Od tada je prošlo više od godinu dana, a sada se doznalo kada bi se odbjegli par i njohov sin Archie ponovno trebali ujediniti s kraljevskom obitelji.

Harry i Meghan trebali bi prisustvovati tradicionalnoj rođendanskoj paradi Trooping of Color koja će se održati u lipnju ove godine povodom 95. rođendana kraljice Elizabete, piše Hello Magazine.

Par će odsjesti u svojoj bivšoj rezidenciji Frogmore Cottage, gdje su živjeli dok su još imali kraljevske titule, iako se pisalo kako se tamo nedavno uselila Harryjeva rođakinja princeza Eugenia sa suprugom Jackom Brooksbankom.

Otkako su napustili kraljevstvo, u medijima se šuška o njihovim lošim odnosima s ostatkom kraljevske obitelji, al glasinama je posebno doprinijela činjenica da se s nikim od njih nisu vidjeli više od godinu dana, no u putovanjima ih je spriječila i pandemija koronavirusa.

Zbog pandemije je još neizvjesno i hoće li se uopće održati parada zbog koje se Harry i Meghan vraćaju London.

"Trenutno je plan da se parada odvije kao i svake godine do sad, no ako bude potrebno, prilagodit ćemo se protuepidemijskim mjerama. Svakako nam je cilj, ali i velika želja da se parada dogodi", rekao je za Sunday Times izvor s kraljevskog dvora.

Podsjetimo, Harry i Meghan su 8. siječnja 2020. godine na Instagramu objavila da napuštaju kraljevske dužnosti, a cijela obitelj je za njihovu odluku doznala kada i ostatak javnosti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene