Princ Harry i Meghan Markle moraju sami plaćati osiguranje od četiri milijuna dolara, a zbog krize uslijed koronavirusa svi su im poslovi na čekanju.

Galerija


Kriza zbog koronavirusa pogodila je brojne hrvatske i svjetske tvrtke, a zbog toga pati i bivši punopravni kraljevski par.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry se povjerio prijateljima o detaljima novog života, ali i priznao što mu najviše nedostaje Meghan Markle Uskoro će biti otkriveno zašto su Meghan i Harry napustili kraljevsku obitelj: ''Promijenit će se mišljenja mnogih''

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa navodno će imati velike probleme s plaćanjem svojih tjelohranitelja jer im je trenutačna svjetska kriza onemogućila da rade po planu kao što su mislili kada su se preselili u Kanadu.

Meghan Markle i princ Harry trenutačno nemaju stalan prihod, a par koji se prije nekoliko dana preselio u Los Angeles mora plaćati vlastitim novcem osiguranje vrijedno oko četiri milijuna dolara. Novinari koji prate kraljevsku obitelj ističu kako im je zbog krize koronavirusa u svijetu vjerojatno otkazano nekoliko poslova, piše Daily Mail.

"Posljednjih nekoliko godina živjeli su bez brige o financijama. Članovima kraljevske obitelji svi su troškovi pokriveni, no za svoj posao ne dobivaju plaću. Nova situacija mogla bi im dosta teško pasti", ističu novinari.

Kanadska vlast kraljevskom paru nije htjela platiti zaštitare, a to ne želi ni američka. Kako bi izbjegli daljnje napade, slavni par odlučio je sam pokriti troškove.

Harry i Meghan prije nekoliko su dana otkrili kako pokreću zakladu Archewell, koja bi trebala zamijeniti njihov brend Sussex. Kraljica im je nakon odstupanja od kraljevskih dužnosti zabranila korištenje brenda te je par zaključno sa zadnjim danom mjeseca ožujka objavio posljednju objavu na svom kraljevskom profilu na Instagramu, gdje su ih pratili milijuni ljudi.

Prevario ju s prostitutkom, no nije to bio razlog prekida veze duge 13 godina, a danas su bliski prijatelji