Meghan Markle i princ Harry su Idrisu Elbi i Sabrini Dhowre poklonili sliku vrijednu 60 tisuća kuna.

Galerija


Vojvotkinja Meghan Markle i princ Harry možda nisu mogli biti nazočni na vjenčanju svojih prijatelja, glumca Idrisa Elbe i Sabrine Dhowre, jer su u iščekivanju svog prvog djeteta, ali pobrinuli su se da mladence razvesele na drugačiji način.

Vezani članci Meghan Markle Eto nje opet: Meghan Markle poručila kako ju ništa ne može spriječiti u korištenju brenda Sussex Royal Meghan Markle Cipelice, haljinice, kompletići, šeširi: Otkriven vrtoglav iznos koji je Meghan nakon udaje potrošila na krpice

Naime, obzirom na to da odbrojavaju posljednje trenutke do rođenja svog prvog djeteta, Meghan i Harry nisu bili u mogućnosti otputovati u Maroko gdje je održana raskošna svadba ali poslali su im vjenčani poklon čija se vrijednost procjenjuje na vrtoglavih 60 tisuća kuna, prenosi Mirror.

Riječ je o umjetničkoj slici braće Frankylna i Brendana Connora koja prikazuje glamuroznu ženu iz razdoblja 50-ih godina, s natpisom "Zašto se uklopiti ako si rođen da se izvdojiš?".

Podsjećamo, Idris i Sabrina izrekli su sudbonosno da u luksuznom marokanskom hotelu Ksar Char Bagh koji se nalazi na listi sto najskupljih hotela na svijetu.

Fotografije s vjenčanja je na svom profilu na Instagramu objavio britanski Vogue.

Idris i Sabrina bili su jedni od uvaženih gostiju na kraljevskom vjenčanju Meghan i Harryja održanom u svibnju prošle godine. 

Pali su i prvi poljupci: Dino Rađa uputio novu poruku plesaču svoje supruge Viktorije