Nisu štedili!

Meghan Markle i princ Harry iznenadili Idrisa Elbu poklonom vrijednim 60 tisuća kuna!

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Instagram) Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Profimedia) Idris Elba (Foto: AFP) Idris Elba (Foto: Profimedia) +0 Idris Elba (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Galerija

Meghan Markle i princ Harry su Idrisu Elbi i Sabrini Dhowre poklonili sliku vrijednu 60 tisuća kuna.

Vojvotkinja Meghan Markle i princ Harry možda nisu mogli biti nazočni na vjenčanju svojih prijatelja, glumca Idrisa Elbe i Sabrine Dhowre, jer su u iščekivanju svog prvog djeteta, ali pobrinuli su se da mladence razvesele na drugačiji način.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Naime, obzirom na to da odbrojavaju posljednje trenutke do rođenja svog prvog djeteta, Meghan i Harry nisu bili u mogućnosti otputovati u Maroko gdje je održana raskošna svadba ali poslali su im vjenčani poklon čija se vrijednost procjenjuje na vrtoglavih 60 tisuća kuna, prenosi Mirror.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Connor Brothers (@connorbrothersofficial) on

Riječ je o umjetničkoj slici braće Frankylna i Brendana Connora koja prikazuje glamuroznu ženu iz razdoblja 50-ih godina, s natpisom "Zašto se uklopiti ako si rođen da se izvdojiš?".

Podsjećamo, Idris i Sabrina izrekli su sudbonosno da u luksuznom marokanskom hotelu Ksar Char Bagh koji se nalazi na listi sto najskupljih hotela na svijetu.

Fotografije s vjenčanja je na svom profilu na Instagramu objavio britanski Vogue.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

Idris i Sabrina bili su jedni od uvaženih gostiju na kraljevskom vjenčanju Meghan i Harryja održanom u svibnju prošle godine. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Rađa i Marko Mrkić (Foto: Instagram) Dino Rađa (Foto: Instagram) Dino Rađa i Mirko Filipović (Foto: Instagram) Dino Rađa (Foto: Instagram) +4 Dino Rađa (Foto: Instagram) Celebrity Pali su i prvi poljupci: Dino Rađa uputio novu poruku plesaču svoje supruge Viktorije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene