Na udaru kritika

Meghan i Harry sina Archieja neće povesti na posljednju kraljevsku dužnost u London, reakcije nisu najbolje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle i princ Harry na meti su kritika jer neće dovesti Archieja u London, gdje ih čeka posljednje obavljanje kraljevskih dužnosti.

Meghan Markle i princ Harry odlučili su da sin Archie neće s njima poći u Veliku Britaniju, gdje ih čeka posljednje obavljanje službenih kraljevskih dužnosti, a bivši tajnik palače koji je bio zadužen za odnose s medijima zaključio je da je to s njihove strane zlobno i bezobzirno.

Pogledaj i ovo Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) novi skandal Kontroverzni voditelj u emisiji uživo izgovorio imena članova kraljevske obitelji koji su navodno pričali o boji kože Harryjeve djece

35-godišnji Harry nedavno se vratio iz Kanade u Veliku Britaniju na obavljanje posljednjih službenih angažmana, a njegova postkraljevska karijera uskoro će započeti, baš kao ona njegove pokojne majke, princeze Diane kada se razdvojila od princa Charlesa 1992. godine.

Harry boravi u svom britanskom domu Frogmore Cottageu, a Meghan će mu se večeras pridružiti na dodjeli nagrada Endeavour Fund, koje se dodjeljuju ozlijeđenim i bolesnim ratnim veteranima.

Dickie Arbiter, koji je kao glasnogovornik palače radio od 1988. do 2000. godine, izjavio je kako će biti prava šteta ako par sa sobom ne povede sina Archieja kako bi proveo neko vrijeme sa svojom obitelji, pogotovo s princem Philipom i kraljicom Elizabetom, koji su već u poodmakloj dobi i pitanje je kada će ponovno dobiti priliku za druženje s praunukom.

"Žao mi je, ali ne postoji opravdan razlog ili opravdanje da ga ne povedu. Naposljetku, mora se susreti s članovima svoje obitelji jer oni neće dobiti priliku vidjeti ga neko vrijeme s obzirom na to da će živjeti u Kanadi. Moglo bi se postaviti pitanje je li premalen za let avionom, ali to mu ne bi bio prvi put, djeca lete cijelo vrijeme. Letio je već u Južnu Afriku, ovo mu ne bi bilo predaleko. Smatram da bi ga trebali povesti sa sobom", izjavio je Dickie za Nine News Australia.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene