Nije zadovoljna

Bijesna Meghan požalila se prijateljima zbog zabrane kraljice Elizabete, o svemu ima svoje mišljenje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan smatra kako je kraljica odlučila zabraniti im korištenje oznake "Sussex Royal" jer je bila pod velikim pritiskom okoline, a svi znaju da je Harry njezin najdraži unuk i nitko to ne može podnijeti.

Meghan Markle vjeruje kako su se svi namjerno "nakačili" na nju i supruga princa Harryja te da su restrikcije koje su dobili svojevrsna osveta jer su htjeli biti neovisni.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Meghan je prije nekoliko dana tvrdila kako im nitko ne može ništa, no kraljica im je ipak pokazala zube i zabranila im da se koriste oznakom "Sussex Royal".

Daily Mail piše kako se prijateljima požalila da ih kraljevska palača tretira drugačije od svih članova kraljevske obitelji i to namjerno.

"Meghan tvrdi da ako itko ima biti uvrijeđen nedavnim okolnostima su ona i Harry. Kaže kako nikada nisu imali namjeru svoje kraljevske titule koristiti krivo, a tvrdnje da su zloporabili svoje privilegije smatra apsurdom", kaže prijateljica bivše glumice. 

Princ Harry je trenutačno u Edinburghu, no supruga će mu se pridružiti za nekoliko dana u Londonu. Njezini prijatelji tvrde kako Markle nema problem s time da boravi u Londonu, a namjerava se izdići iznad svih ljubomornih komentara i nastaviti sa svime što su ona i suprug započeli.

Meghan smatra i kako je kraljica odlučila zabraniti im korištenje oznake "Sussex Royal" jer je bila pod velikim pritiskom okoline, a svi znaju da je Harry njezin najdraži unuk i nitko to ne može podnijeti.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić (Foto: IN Magazin) Zrinka Cvitešić (Foto: Dnevnik.hr) Zrinka Cvitešić (Foto: Goran Perešin) Zrinka Cvitešić (Foto:Getty Images) +1 Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Celebrity Zrinka Cvitešić na Instagramu se pohvalila sretnom viješću: "Sreća je tamo gdje ti je srce"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene