Meghan Markle zbog trudnoće u zrelijim godinama mogla bi imati inducirani porod.

Galerija


Svijet svakog časa iščekuje dolazak na svijet još jedne kraljevske bebe.

Vezani članci meghan markle Meghan Markle sve više uspoređuju s pokojnom s princezom Dianom, a razlog tome je zapravo tužan Princ Harry, princ William Otkriveni novi detalji svađe između prinčeva Harryja i Williama, razlog njihovih trzavica uvijek je isti

I dok kladionice trljaju ruke, obožavatelji kipe od nestrpljenja, a svijet s pozornošću prati svaki znak da je beba na putu – proširile su se i neke ne tako sjajne vijesti. 

Zbog toga što je Meghan Markle ovo prva trudnoća, a sama vojvotkinja u dobi od 37 godina, liječnici strahuju kako će pri porođaju doći do komplikacija, zbog čega će svi Meghanini planovi da rodi kod kuće, u prirodnom okruženju i bez lijekova – pasti u vodu. 

Naime, Meghan bi navodno trebala proći kroz inducirani porođaj, i to u bolnici. Iako novopečena vojvotkinja očajnički želi prkositi ustaljenim kraljevskim pravilima i stoga želi imati prirodan porođaj u intimi svog doma, čini se da to njezine godine neće dopustiti.

S obzirom na to da Meghan još nije rodila, a vrlo je vjerojatno da je njezin prvi termin već prošao, liječnici su postrožili mjere opreza. Porođaj se može inducirati sedam do deset dana nakon termina porođaja. 

Budući da vojvotkinja ima 37 godina, njezina se trudnoća svrstava u kategoriju onih koje imaju povećan rizik od komplikacija. Kako se radi o prvom djetetu princa Harryja, logično je da će kraljevska obitelj učiniti sve kako bi zaštitila zdravlje tog djeteta, pa čak i prkoseći uvijek tvrdoglavoj Meghan. 

"Nakon induciranja postoji više razloga da se medicinski intervenira u sam porođaj, pa porod kod kuće nije preporučljiv", rekla je jedna liječnica.

Iako inducirani porođaji nisu nikakva rijetkost, pa ih tako doživi svaka peta žena u Velikoj Britaniji, Meghan je navodno jako nervozna zbog mogućnosti da će morati roditi na "umjetan način" ili putem carskog reza. 

Ovo dvoje glumaca i bivših ljubavnika na setu su morali razdvajati jer se od prekida doslovno mrze